Hoe De Firefox-extensie Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Firefox-extensie Te Installeren
Hoe De Firefox-extensie Te Installeren

Video: Hoe De Firefox-extensie Te Installeren

Video: Hoe De Firefox-extensie Te Installeren
Video: How to Install Extensions in Mozilla Firefox 2024, Mei
Anonim

Extensies voor browsers, waaronder Firefox, zijn erg populair onder gebruikers. Met hun hulp krijgt de webbrowser extra functionaliteit die kan worden aangepast aan specifieke behoeften.

Hoe de Firefox-extensie te installeren
Hoe de Firefox-extensie te installeren

instructies:

Stap 1

Start het Mozilla Firefox-programma. Klik daarna op de oranje knop in de linkerbovenhoek en selecteer "Instellingen", klik in het tabblad "Algemeen" op de knop "Invoegtoepassingen configureren" of selecteer onmiddellijk na het klikken op de oranje knop "Toevoegen- ons". Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Invoegtoepassingen ophalen". Op de pagina die wordt geopend, kunt u extensies selecteren in de secties 'Aanbevolen' en 'Populair worden'.

Stap 2

Als geen van de aangeboden add-ons uw interesse heeft gewekt, kunt u de volledige lijst met beschikbare add-ons zoeken of bekijken. Wanneer u de eerste optie kiest, klikt u op het veld "Zoeken tussen add-ons" in de rechterbovenhoek van de pagina, voert u de vereiste zoekcriteria in en drukt u op Enter. Daarna opent een lijst met de resultaten waaruit u kunt selecteren wat u nodig heeft. Als er geen geschikte optie is, voer dan een ander zoekcriterium in.

Stap 3

Voor een volledige lijst met beschikbare extensies, klik op de link "Blader door alle add-ons" op het tabblad "Get Add-ons" of ga naar https://addons.mozilla.org/en/firefox/extensions/. Hier kunt u extensies bekijken gesorteerd op populariteit, aantal downloads, datum toegevoegd, specifieke categorie.

Stap 4

Nadat u een add-on heeft gevonden waarin u geïnteresseerd bent, klikt u op de naam ervan. De persoonlijke pagina van de extensie wordt geopend. Hier vindt u een gedetailleerde beschrijving, wijzigingen in verschillende versies, screenshots bekijken, recensies lezen of uw eigen beschrijving achterlaten, de naam van de ontwikkelaar achterhalen. Om de extensie te installeren, klikt u op de knop "Toevoegen aan Firefox".

Stap 5

Hierdoor wordt een venster geopend waarin de voortgang van het downloaden van het bestand wordt weergegeven. Aan het einde van het proces verschijnt er een waarschuwing over het starten van de installatie van de extensie. Klik op de knop Nu installeren om door te gaan. Vervolgens wordt u gevraagd Firefox opnieuw te starten om de extensie van kracht te laten worden. Klik op de juiste knop.

Aanbevolen: