Hoe De Mozilla Firefox-browser Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Mozilla Firefox-browser Te Installeren
Hoe De Mozilla Firefox-browser Te Installeren

Video: Hoe De Mozilla Firefox-browser Te Installeren

Video: Hoe De Mozilla Firefox-browser Te Installeren
Video: How to Install Firefox Browser on Windows 10 (2021) 2024, Mei
Anonim

Mozilla Firefox heeft een enorme schare fans, die onvermoeibaar de voordelen ervan overal aanprijzen. Onder deze voordelen: constante updates, prestaties en de breedste selectie van allerlei nuttige extensies en applicaties (plug-ins). Het is dus de moeite waard om in ieder geval een nieuwe versie van de Firefox-browser te installeren om uw eigen mening te vormen over dit meest populaire internetproduct.

Hoe de Mozilla Firefox-browser te installeren
Hoe de Mozilla Firefox-browser te installeren

Noodzakelijk

  • • computer;
  • • internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Download de nieuwere versie van uw browser van Mozilla Rusland of een andere vertrouwde bron. Houd er rekening mee dat naast de standaardassemblage, versies van de browser met extra add-ons beschikbaar zijn voor installatie, met name met Yandex- en Rambler-services. Alle versies van de browser worden helemaal gratis verspreid.

Stap 2

Schrik niet als het systeem u waarschuwt voor het mogelijke gevaar van het bestand. Een dergelijke waarschuwing is natuurlijk en gebeurt automatisch, aangezien het programmabestand de extensie exe heeft. Bevestig de installatie van het programma. Als u wilt, kunt u ervoor zorgen dat het bestand veilig is door het gedownloade bestand met een antivirusprogramma te scannen.

Stap 3

Sluit alle toepassingen die op uw computer worden uitgevoerd en voer het gedownloade installatiebestand uit.

Stap 4

Selecteer het type installatie in het venster dat wordt geopend. Bij de normale installatie worden de browserbestanden gedownload naar de map Program Files op schijf C. Als het voor u handiger is om de Mozilla Firefox-browser in een andere map op deze of een andere schijf te plaatsen, selecteert u de "Aangepaste installatie" klik op de knop "Volgende" en geef in het geopende venster uw pad op om de bestanden op te slaan.

Stap 5

Schakel de overeenkomstige vakjes uit als u geen snelkoppelingen voor de browser wilt maken in de snelstartbalk en op het bureaublad. Klik volgende . Controleer het pad om Mozilla Firefox te installeren. Als u het wilt repareren, klikt u op de knop Terug. Schakel het selectievakje uit als u niet wilt dat Firefox uw standaardbrowser is. U kunt de standaardinstellingen later op elk moment wijzigen wanneer u de browser start.

Stap 6

Start het installatieproces. Wacht tot het programma de browser volledig op uw computer heeft geïnstalleerd.

Stap 7

Start de browser door op de knop "Voltooien" te klikken. Als u van plan bent het later te starten, schakelt u het selectievakje uit en klikt u op de knop "Voltooien" om het installatieprogramma af te sluiten.

Stap 8

Selecteer de browser waarvan u de bladwijzers in Mozilla wilt importeren in het venster dat wordt geopend wanneer u het programma voor het eerst start. En specificeer ook de startpagina.

Stap 9

Bekijk de informatie op de welkomstpagina. Abonneer u desgewenst op het nieuws van de programma-ontwikkelaars, selecteer de add-ons voor Mozilla Firefox die bij u passen, verander het ontwerp van de browser, enz.

Aanbevolen: