Vensters Toevoegen In Opera

Inhoudsopgave:

Vensters Toevoegen In Opera
Vensters Toevoegen In Opera

Video: Vensters Toevoegen In Opera

Video: Vensters Toevoegen In Opera
Video: Install Addoncrop extension in Opera 2024, Mei
Anonim

Een programmavenster in Opera is, net als elke andere toepassing, een enkele instantie van een browser. Nadat het mogelijk werd om nieuwe pagina's in tabbladen te openen, begon de noodzaak om extra exemplaren van de toepassing te starten zich zelden voor te doen, en nu worden vensters vaak afbeeldingslinks genoemd op een pagina van het exprespaneel van de browser. Ze bevinden zich in de tabel en als het aanvankelijke aantal van dergelijke vensterafbeeldingen in de virtuele wereld van het wereldwijde netwerk onvoldoende wordt, kan het aantal rijen en kolommen worden verhoogd.

Vensters toevoegen in Opera
Vensters toevoegen in Opera

Noodzakelijk

Opera-browser versie 10 of 11

instructies:

Stap 1

Als u een ander Opera-venster moet openen, klikt u met de rechtermuisknop op een link op een webpagina. Om naar het adres te gaan dat is opgegeven in de link met behulp van een apart venster in het pop-upcontextmenu, zijn er twee items: "Open in een nieuw venster" en "Open in een achtergrondvenster". Het enige verschil tussen beide is dat als u het tweede item selecteert, het nieuwe venster achter het bestaande wordt geplaatst. Klik op de gewenste menubalk en de taak wordt opgelost.

Stap 2

Als u nieuwe vensters voor afbeeldingen met gekoppelde koppelingen naar het express-paneel moet toevoegen, gebruikt u het eigen instellingenpaneel. Om een tabblad met een werkbalk voor snelle toegang te openen, klikt u op het plusteken achter het tabblad aan de rechterkant van de geopende pagina. U kunt ook op de sneltoetsen Ctrl en T drukken. Om het contextmenu op te roepen, klikt u met de rechtermuisknop buiten de tabel met afbeeldingskoppelingen en selecteert u vervolgens Express Panel configureren. In plaats van een regel in het contextmenu, kunt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van dit tabblad klikken.

Stap 3

Als u een van de tiende versies van Opera gebruikt, vindt u in het instellingenpaneel een lijst met zes opties voor het splitsen van tabellen voor grafische koppelingen. De meest bescheiden van hen biedt vier cellen en het grootste aantal is 25 - vink het vakje naast de gewenste optie aan en klik op de knop OK.

Stap 4

In de elfde versie is elk redelijk aantal plaatsen in de tabel beschikbaar voor de gebruiker zonder extra instellingen - klik gewoon op de cel met een plus om elke nieuwe link toe te voegen, en de browser verhoogt automatisch het aantal cellen in de tabel. Het enige dat kan worden geconfigureerd, is het aantal kolommen in de tabel. Open hiervoor de vervolgkeuzelijst, die wordt aangegeven in het instellingenpaneel - "Aantal kolommen", en selecteer de gewenste optie (van 2 tot 7).

Aanbevolen: