Hoe Het Aantal Vensters In De Opera Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Aantal Vensters In De Opera Te Vergroten
Hoe Het Aantal Vensters In De Opera Te Vergroten

Video: Hoe Het Aantal Vensters In De Opera Te Vergroten

Video: Hoe Het Aantal Vensters In De Opera Te Vergroten
Video: Opera - menu en instellingen 2024, Mei
Anonim

Opera-browser heeft een zeer comfortabel express-paneel. In zekere zin zijn dit dezelfde bladwijzers, maar ze worden daar niet alleen als tekstlinks opgeslagen, maar in de vorm van miniaturen van webpagina's. Het enige nadeel is dat het officiële aantal vensters in het express-paneel alleen kan worden verhoogd tot 25. Maar desalniettemin is er een methode waarmee u het express-paneel van de browser naar wens kunt aanpassen.

Hoe het aantal vensters in de Opera te vergroten
Hoe het aantal vensters in de Opera te vergroten

Noodzakelijk

pc, opera

instructies:

Stap 1

Het enige wat u hoeft te doen is enkele wijzigingen aan te brengen in het bestand speeddial.ini. Het geeft alleen aan hoeveel vensters uw Opera-browser zal hebben. Op dit moment hebben de ontwikkelaars van deze browser het aantal soorten vensters uitgebreid met het scrollen aan de voorkant van de venstercursor. Dit betekent dat u tot 40 vensters van dezelfde grootte kunt maken.

Stap 2

Laten we het bestand speeddial.ini zoeken. Het ligt in de directory: C: / Gebruikers / Gebruikersnaam / AppData-Roaming / Opera-Opera (Windows Vista) of u kunt het pad C: / Documenten en instellingen / Gebruikersnaam / AppData / Opera-Opera (Windows XP) volgen.

Stap 3

We openen het bestand dat we hebben gevonden met het standaard Kladblok-programma. Blader door het geopende tekstbestand tot het einde. Aan het einde van het bestand moet u de vereiste wijzigingen aanbrengen in de volgende invoer: Rijen = 5 kolommen = 5. Deze lijnen vertegenwoordigen het aantal rijen en kolommen.

Stap 4

Het aantal regels wordt geselecteerd in de parameters Rijen, het aantal kolommen in de parameters Kolommen. Als we bijvoorbeeld willen dat 35 vensters in het express-paneel verschijnen, moeten we de indicatoren van de bijbehorende parameters corrigeren - Rijen = 5 en Kolommen = 7. Nu moet je het bestand opslaan (ctrl + S), sluiten. Vervolgens moet u Opera opnieuw opstarten. Over het algemeen kunnen we zeggen dat alle aanpassingen van vensters in Opera met deze eenvoudige stappen worden uitgevoerd. Standaard heeft deze browser ongeveer 12 vensters.

Aanbevolen: