Bladwijzers Toevoegen Aan Opera

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Toevoegen Aan Opera
Bladwijzers Toevoegen Aan Opera

Video: Bladwijzers Toevoegen Aan Opera

Video: Bladwijzers Toevoegen Aan Opera
Video: How to backup, import and export opera bookmarks | Windows 2024, Mei
Anonim

Opera is een van de handigste en meest functionele browsers. De mogelijkheden zijn vooral uitgesproken als het netwerk voor werk wordt gebruikt. Ondanks het gemak en de redelijk begrijpelijke interface, kunnen gebruikers die deze browser voor het eerst hebben gestart, problemen ondervinden.

Bladwijzers toevoegen aan Opera
Bladwijzers toevoegen aan Opera

instructies:

Stap 1

Problemen bij het werken in Opera kunnen optreden als gevolg van onjuiste browserinstellingen. Allereerst moet u de weergave van de panelen die u nodig hebt tijdens het werken inschakelen. Dus als u de menu-items niet ziet, klikt u op het pictogram in de linkerbovenhoek van de browser en vinkt u het item "Toon menu" aan. Open vervolgens het menu "Beeld" - "Werkbalken" en markeer de volgende panelen: "Tabbalk", "Statusbalk", "Adresbalk". Dit is een van de handigere opties, je kunt je eigen instellingen gebruiken.

Stap 2

U kunt op twee manieren bladwijzers maken in Opera. Ten eerste: open het menu-item "Bladwijzers" en selecteer "Paginabladwijzer maken". De tweede, de eenvoudigste: klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte van de opgeslagen pagina en selecteer het item "Paginabladwijzer maken" in het contextmenu dat wordt geopend.

Stap 3

Indien nodig kunt u bladwijzers importeren uit de browsers Internet Explorer, Firefox en Konqueror. Zoek hiervoor in het menu "Bestand" het item "Importeren en exporteren" en selecteer vervolgens de gewenste browser.

Stap 4

Voor het gemak van het werk kunt u op een opvallende plaats - bijvoorbeeld op het adrespaneel - de interface-elementen plaatsen die u nodig hebt. Dit kunnen knoppen zijn voor de offline modus, een proxyserver inschakelen, het bureaublad weergeven ("Alle vensters minimaliseren") en andere. Door de browser op deze manier in te stellen, is het erg comfortabel om erin te werken.

Stap 5

Open het Express-paneel, klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte. Selecteer "Uiterlijk" - "Knoppen" - "Mijn knoppen" in het contextmenu. Sleep nu de benodigde interface-elementen naar de adresbalk (of een ander paneel) en sla de wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 6

De Opera-browser heeft zijn eigen cache, die niet alleen verkeer bespaart, maar ook het openen van eerder bezochte pagina's versnelt. Om de grootte van de cache aan te passen, opent u: "Service" - "Algemene instellingen" - "Geavanceerd". Stel de grootte van de schijfcache in tussen 50-100 MB, het cachetype is "Automatisch". Selecteer onder aan het koppelvenster, onder Controleren of een pagina in het cachegeheugen is bijgewerkt op de server, Nooit voor afbeeldingen en documenten.

Aanbevolen: