Hoe Installeer Ik Een Plug-in In Miranda

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Plug-in In Miranda
Hoe Installeer Ik Een Plug-in In Miranda

Video: Hoe Installeer Ik Een Plug-in In Miranda

Video: Hoe Installeer Ik Een Plug-in In Miranda
Video: How to Install, Activate, Recover u0026 Update Waves Plugins 2024, Mei
Anonim

Miranda is een populaire internetmessenger, een open source programma waarmee je zelf verschillende add-ons en handige functies kunt plaatsen. Het installeren van de plug-in in Miranda is vrij eenvoudig.

Hoe installeer ik een plug-in in Miranda
Hoe installeer ik een plug-in in Miranda

Noodzakelijk

  • - stationaire computer / laptop / netbook
  • - geïnstalleerd programma "Miranda"
  • - Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Download de plug-in die je nodig hebt en pak deze indien nodig uit. Momenteel zijn er meer dan 500 plug-ins waarmee u de vertrouwde messenger kunt optimaliseren en handiger kunt maken. U kunt plug-ins toevoegen voor het weergeven van het huidige weer, voor het checken van e-mail, een plug-in met informatie over files, evenals eenvoudige spelletjes. Plug-ins zijn te vinden op de officiële website van het programma, evenals op vele andere sites die aan dit programma zijn gewijd.

Stap 2

Kopieer de bestanden naar de map Plugins in de map waarin Miranda is geïnstalleerd. Meestal is dit de map Program Files, die een map bevat zoals "miranda-im-versienummer".

Stap 3

Start het Miranda-programma en controleer de instellingen van de geïnstalleerde plug-in. Controleer de werking van de plug-in, als deze correct is geïnstalleerd, zouden er geen problemen moeten zijn met het gebruik ervan. Als u een plug-in niet in de lijst kunt vinden, controleer dan of deze actief is. Selecteer hiervoor "Instellingen" en vervolgens "Modules". Als er geen vinkje naast de modulenaam staat, is de plug-in niet actief. Vink het vakje aan, sla de instellingen op en start Miranda opnieuw. Controleer na het opnieuw opstarten of de geïnstalleerde module werkt.

Stap 4

Als de module die u hebt geïnstalleerd helemaal niet in de lijst staat, probeer dan de redenen te controleren waarom deze niet is geladen met behulp van de VersionInfo-plug-in, na het instellen van het item "Toon modules die niet laden" in de instellingen en probeer mogelijke oorzaken te vinden van installatieproblemen in het rapport gegenereerd door de plug-in …

Aanbevolen: