Hoe Een Plug-in Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Plug-in Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Hoe Een Plug-in Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe Een Plug-in Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe Een Plug-in Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Video: Alligator plug verwijderen? Zo doe je dat - zonder de wand te beschadigen! 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van het besturingssysteem kan worden gewijzigd, waardoor de interface helder, origineel en uniek wordt. Er zijn veel programma's voor het converteren van het Windows-bureaublad. De meeste gebruiken extra geheugen en beïnvloeden de systeemprestaties.

Hoe een plug-in van het bureaublad te verwijderen
Hoe een plug-in van het bureaublad te verwijderen

Noodzakelijk

Een computer waarop Windows 7 is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Voor Windows XP en andere eerdere versies kunnen deze plug-ins afzonderlijk worden geïnstalleerd. Ze worden standaard geleverd in Windows 7. De moduleverzameling is een paneel dat widgets weergeeft. De programma's tonen het weer, uren, nieuws, wisselkoersen. U kunt de hoofdcollectie zelf wijzigen.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop in het bureaubladvenster, selecteer in het menu dat verschijnt de regel "Gadgets". Om er een aan het bureaublad toe te voegen, dubbelklikt u op het geselecteerde pictogram.

Stap 3

Om een geïnstalleerde module van het bureaublad te verwijderen, beweegt u de muisaanwijzer eroverheen - er verschijnen kleine pictogrammen. De knop "Sluiten" verwijdert de gadget van het bureaublad. Er zijn ook functies voor het wijzigen van parameters, de mogelijkheid om de gadget naar een andere plaats te verplaatsen.

Stap 4

Als u een gadget uit de verzameling wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het geselecteerde pictogram en selecteert u "Verwijderen". Alle standaard Windows 7-modules kunnen worden hersteld. Open hiervoor het "Configuratiescherm", zoek "Vormgeving en persoonlijke instellingen", klik op de regel "Bureaubladgadgets herstellen" in het gedeelte "Gadgets".

Stap 5

U kunt Desktop Gadgets uitschakelen via het Configuratiescherm. Open hiervoor het "Configuratiescherm" en ga naar "Programma's en onderdelen". Selecteer in het menu aan de linkerkant van het scherm Windows-onderdelen in-/uitschakelen. Om de module uit te schakelen, schakelt u het selectievakje "Windows-gadgetsplatform" uit en start u uw computer opnieuw op.

Stap 6

Om de plug-in te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer in het menu dat verschijnt "Bekijken" en schakel vervolgens het selectievakje naast de regel "Bureaubladgadgets weergeven" uit.

Stap 7

U kunt de module slechts voor één account uitschakelen, als er meerdere in het systeem zijn. Klik hiervoor op "Start", typ gpedit.msc in het zoekvak. Open in het menu aan de linkerkant "Beleid" en vervolgens "Lokale computer" → "Gebruikersconfiguratie" → "Beheersjablonen" → "Windows-componenten" → "Desktopgadgets". Ga naar de rechterkant van het editorvenster en klik met de linkermuisknop op de regel "Bureaubladgadgets uitschakelen".

Stap 8

De functie kan worden uitgeschakeld voor alle accounts die in het systeem zijn aangemaakt. Open hiervoor Beleid → Lokale computer → Computerconfiguratie → Beheersjablonen → Windows-componenten → Bureaubladgadgets. Ga dan naar de rechterkant van de editor en dubbelklik op de regel "Bureaubladgadgets uitschakelen".

Aanbevolen: