Hoe Maak Je Een Server In Crysis

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Server In Crysis
Hoe Maak Je Een Server In Crysis

Video: Hoe Maak Je Een Server In Crysis

Video: Hoe Maak Je Een Server In Crysis
Video: Как запустить Crysis на Windows 10 X64? 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het maken van uw eigen Crysis Wars-spelserver kan door de gebruiker worden uitgevoerd zonder speciale training en vereist geen verplichte studie van programmeertalen. Het vergt slechts een beetje geduld en zorg.

Hoe maak je een server in crysis
Hoe maak je een server in crysis

instructies:

Stap 1

Download het Crysis Wars Dedicated-archief naar uw computer en pak het uit in een willekeurige map. Voer het uitvoerbare bestand CrysisWars_Dedicated_Server_Package_vversion_number.exe uit en installeer de gamebestanden in de hoofdmap van Electronic ArtsCrytecCrysis Wars. Maak daarna een nieuwe submap in dezelfde map met de naam Server en plaats de gamebestanden daarin: - autoexec.cfg; - startup.bat; - levelrotation.xml; - server.cfg.

Stap 2

Maak een kopie van de CrysisRCon-map en plaats deze in dezelfde map. Start de standaard Kladblok-toepassing en open daarin het bestand startup.bat. Typ aan het einde van het bestand de regel bin32crysiswarsdedicatedserver -root full_path_to_server_folder + exec server.cfg Om de aangemaakte server automatisch te starten in geval van een crash, schrijf de waarde start in de eerste regel van het bestand en ga naar start in de laatste. Sla uw wijzigingen op.

Stap 3

Open ook in Kladblok het bestand server.cfg en typ de volgende opdrachten erin: - sv_bind het IP-adres van de nieuwe_server - sv_port 64087. Wijzig de waarde van de regel sv_servernaam in "servernaam" en de waarde van de regel sv_wachtwoord in "server wachtwoord". Sla uw wijzigingen op.

Stap 4

Open een bestand met de naam autoexec.cfg in de Kladblok-toepassing en voer uw RCon-wachtwoordwaarde in de regel rcon_startserver-poort: 64087 pass: user_RCon-wachtwoord in. Merk op dat dit wachtwoord niet hetzelfde mag zijn als het inlogwachtwoord van de gameserver. Sla uw wijzigingen op.

Stap 5

Start uw server door een bestand met de naam startup.bat te openen. Om de aangemaakte server tijdens het spel te besturen, moet je RCon gebruiken. Om dit te doen, roept u de beheerconsole aan en typt u rcon_connect addr: server_ip_address port: used_port_number pass: user_rcon_password erin. Bevestig de toepassing van de aangebrachte wijzigingen door op de softkey met het label Enter te drukken.

Aanbevolen: