Hoe Bots Op Uw Server Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Bots Op Uw Server Te Installeren
Hoe Bots Op Uw Server Te Installeren

Video: Hoe Bots Op Uw Server Te Installeren

Video: Hoe Bots Op Uw Server Te Installeren
Video: 2021 How To Add a Bot to Discord Server - Easy Tutorial 2024, Mei
Anonim

Tegenstanders in Counter Strike kunnen niet alleen mensen zijn die in multiplayer-modus met de server zijn verbonden. Naast mensen kunnen er bots op de server zijn - spelers die worden bestuurd door computer "intelligentie". Je kunt bots zowel in de multiplayer-modus als in een spel voor één speler plaatsen.

Hoe bots op uw server te installeren
Hoe bots op uw server te installeren

instructies:

Stap 1

Start het Counter Strike-spel en maak een nieuwe server. Klik hiervoor op de regel "Nieuw spel" in het startvenster van Counter Strike. Dit opent een dialoogvenster voor de parameters van de toekomstige server. Maak een keuze uit de kaart waarop je wilt spelen. Open vervolgens in hetzelfde venster het tabblad Instellingen voor spelopties en stel de gewenste gameplay-parameters daarin in, zoals de seconden van bevriezen voor het begin van elke ronde, de tijd per ronde, het startbedrag van dollars van de aangesloten spelers, de mogelijkheid om op vrienden en anderen te schieten. Klik vervolgens op OK en wacht tot de gamewereld is geladen. Dit kan enkele seconden tot enkele minuten duren, afhankelijk van het vermogen van de computer.

Stap 2

Nadat je de game hebt geladen, selecteer je het team waarvoor je gaat spelen. Start vervolgens de gameconsole door op de knop met de Russische letter "E" te klikken. Om bots toe te voegen, schrijft u het commando "bot_quota n" in de console, waarbij n het aantal bots is dat aan de server wordt toegevoegd. Alle bots worden gelijk verdeeld over de teams, waarvan het aantal wordt geregeld door automatische balans. Je kunt bots voor een specifiek team plaatsen met de codes "bot_add_ct" (plus één bot voor terrorismebestrijding) en "bot_add_t" (plus één bot voor terroristen). Bots kunnen ook worden toegevoegd door in het spel op de H-toets te drukken en de opdracht "Zbot toevoegen" te kiezen.

Stap 3

je kunt bots zo op je server installeren dat ze allemaal voor één team spelen. Open hiervoor de console en schrijf de code "mp_limitteams 20" erin. Nu is het maximale aantal spelers in een team 20. Schrijf vervolgens de code "mp_autoteambalance 0", die de automatische aanpassing van het aantal spelers in teams uitschakelt. Voeg vervolgens bots toe met behulp van de codes die in de vorige stap zijn beschreven.

Aanbevolen: