Hoe Een Ftp-server Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ftp-server Te Installeren
Hoe Een Ftp-server Te Installeren

Video: Hoe Een Ftp-server Te Installeren

Video: Hoe Een Ftp-server Te Installeren
Video: How to Setup an FTP Server on Windows 10 2024, April
Anonim

Een speciaal programma dat op uw computer is geïnstalleerd en de mogelijkheid biedt om verbinding te maken met uw computer via het File Transfer Protocol, is een FTP-server. Het kan om verschillende redenen nuttig zijn, voornamelijk om andere gebruikers van andere downloadinformatie te voorzien, en het is niet zo moeilijk om het te configureren.

Hoe een ftp-server te installeren
Hoe een ftp-server te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - GuildFTPd, WARFTPd, BullettProof FTP-server, Cerberus-programma's.

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een van de programma's: GuildFTPd, WARFTPd, BullettProof FTP Server, Cerberus of Russisch-talige ST FTP-Service. De volgende beschrijving van het installatieproces van de FTP-server is geschikt voor het GuildFTPd-programma, maar werkt mogelijk ook met andere programma's. Je kunt deze software vinden op de speciale portal softodrom.ru.

Stap 2

Configureer de belangrijkste parameters van de server die wordt gemaakt - poortnummer, aantal verbindingen, enz. Dit kan worden gedaan in het onderste deel van het hoofdprogrammavenster. Alle instellingen worden gedaan in overeenstemming met de softwarevereisten. Het is ook de moeite waard om rekening te houden met de streamingsnelheid van je internetverbinding.

Stap 3

Stel uw servernaam in onder Beheerder - Opties - Server. U moet ook de parameter Log Level verlagen, anders zal de inhoud van de logs snel honderden megabytes vullen. Als uw programma in het Russisch is, worden alle menuparameters ook in het Russisch weergegeven.

Stap 4

Configureer externe toegang tot de server. U kunt het toegangsbeleid organiseren door in te loggen, maar ook op basis van directe toegang tot de door de gebruiker opgegeven directory. U kunt een gebruiker toevoegen in het menu Beheerder - Gebruiker toevoegen. Start de server door op de AAN-knop te drukken. U kunt de FTP-server ook starten vanuit het menu - Beheerder - Aanmeldingen toestaan.

Stap 5

Het is ook de moeite waard om de configuratie van serverberichten door te nemen, bans in te stellen en de nodige add-ons voor het programma te installeren. Als je de opties van het programma niet meteen kunt vinden, gebruik dan de help op de applicatie. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het installeren van een ftp-server niet moeilijk is, het belangrijkste is om een goede internetverbinding te hebben, evenals de juiste software.

Aanbevolen: