Hoe Bots Op Een CS-server Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Bots Op Een CS-server Te Installeren
Hoe Bots Op Een CS-server Te Installeren

Video: Hoe Bots Op Een CS-server Te Installeren

Video: Hoe Bots Op Een CS-server Te Installeren
Video: Counter Strike 1.6 AI Bot Install EASY W/ DOWNLOAD 2024, Mei
Anonim

Met CS-bots kun je de gameplay diversifiëren. Als er geen internetverbinding is of als het aantal spelers op uw server onvoldoende is, kunt u altijd extra spelers toevoegen die door de computer worden bestuurd. Bovendien zijn bots een geweldige manier om je spelvaardigheden te trainen.

Hoe bots op een CS-server te installeren
Hoe bots op een CS-server te installeren

Noodzakelijk

Zbot

instructies:

Stap 1

Download het archief met ZBot-bots. Het is het beste om de nieuwste versie van de scripts te downloaden, omdat de spelacties van computertegenstanders daarin meer worden gedebugd.

Stap 2

Pak het gedownloade archief uit met behulp van het WinRAR-programma. Kopieer de resulterende map naar de Counter Strike-gamemap (map "cstrike"). Vervang indien nodig enkele bestanden.

Stap 3

Start CS met een snelkoppeling of een uitvoerbaar bestand. Selecteer het item "Nieuw spel" en wacht tot het einde van het maken van de geselecteerde kaart.

Stap 4

Om een bot te maken, voert u de juiste opdracht in de console in (toets "~"): bot_add_ct - om een bot toe te voegen aan het antiterreurteam,

bot_add_t - om een terroristische bot toe te voegen Zonder de console te betreden, kunt u uw computervijanden besturen via het menu, dat wordt opgeroepen door de H-toets van het toetsenbord.

Stap 5

Standaard is in CS het aantal spelers in een team in evenwicht. Als je alleen wilt spelen tegen een team van meerdere bots, moet je twee console-opdrachten invoeren: mp_limitteams 0

mp_autoteambalance 0 Het eerste verzoek schakelt de limiet van het aantal spelers in elk team uit, en het tweede team schakelt de autobalance van deelnemers uit.

Stap 6

Om automatisch vijanden toe te voegen, kun je de opdracht "bot_quota 19" gebruiken, die verantwoordelijk is voor het automatisch toevoegen. Aan het einde van het commando wordt het benodigde aantal bots aangegeven (in dit geval 19).

Stap 7

De moeilijkheidsgraad van bots wordt bepaald door de consoleopdracht "bot_difficulity". Als je de lichtste vijanden wilt plaatsen, voer dan de zoekopdracht "bot_difficulity 0" in, terwijl de moeilijkste bots worden ingesteld door "bot_difficulity 2" te introduceren. Je moet de moeilijkheidsgraad kiezen net voordat je vijanden toevoegt.

Aanbevolen: