Hoe Het Programma Vanaf De Server Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Vanaf De Server Te Installeren
Hoe Het Programma Vanaf De Server Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Vanaf De Server Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Vanaf De Server Te Installeren
Video: MHBO Server Printer installatie en sharing, introductie roaming profiles en Group policies 2024, Mei
Anonim

Het installeren van programma's betekent vaak dat de distributiekit van een internetportaal moet worden gedownload en vervolgens moet worden geïnstalleerd. Het besturingssysteem is ook geen uitzondering. Het kan echter ook rechtstreeks vanaf de server worden geïnstalleerd.

Hoe het programma vanaf de server te installeren
Hoe het programma vanaf de server te installeren

Noodzakelijk

verbinding maken met internet via een LAN-modem

instructies:

Stap 1

Start je computer opnieuw op. Wanneer het eerste opstartscherm verschijnt, drukt u op de Esc-toets. Zet de eerste start van het besturingssysteem van Lan in de lijst met apparaten. De naam van de apparaten kan daar ook worden gespeld, om fouten te voorkomen, herschrijf de naam van uw modem vanuit apparaatbeheer in de eigenschappen van de computer, of kijk naar de configuraties in de documenten voor de computer.

Stap 2

Sla uw wijzigingen op en start uw computer opnieuw op. Wanneer het systeem het juiste bericht weergeeft, drukt u op de gewenste toets om door te gaan met het laden van het Windows-besturingssysteem vanaf de server. Volg precies de instructies in het installatiemenu. Wacht tot de bestanden zijn gedownload via het netwerk.

Stap 3

Nadat u de computer opnieuw hebt opgestart, stelt u deze in om vanaf de harde schijf op te starten. Als de computer de automatische installatie niet vanzelf start. Accepteer de softwarelicentieovereenkomst en klik op Volgende.

Stap 4

Selecteer de harde schijf waarop u het besturingssysteem wilt installeren, bepaal de installatie-opties - een partitie formatteren, een nieuwe maken of gewoon een nieuwe installatie. Houd er echter rekening mee dat het niet mogelijk is om de formaatoptie te selecteren van de partitie waarnaar de bestanden die nodig zijn voor de installatie zijn gedownload.

Stap 5

Volg de instructies in het setup-menu om Windows op uw computer te installeren. Configureer de gewenste taalinstellingen, geef de tijdzone op, stel de computernaam en het beheerderswachtwoord van uw keuze in, voltooi de installatie door een gebruikersaccount voor het besturingssysteem aan te maken.

Stap 6

Activeer uw exemplaar van het besturingssysteem door de vereiste gegevens in de vorm van een licentiesleutel in te voeren. Activering vindt plaats door te bellen met de technische ondersteuning van Microsoft of via internet. Als je geen licentiesleutel hebt, koop er dan een.

Aanbevolen: