Hoe Een Psp-spel Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Psp-spel Te Vertalen
Hoe Een Psp-spel Te Vertalen

Video: Hoe Een Psp-spel Te Vertalen

Video: Hoe Een Psp-spel Te Vertalen
Video: How To Use PSP Controls For Beginners 2024, Mei
Anonim

Vertaling van games naar PSP is vooral nodig in gevallen waarin de game echt zeldzaam is en het onmogelijk is om de Russische versie of een versie in een andere taal te krijgen die je nodig hebt. Speciale vertaalprogramma's helpen u hierbij.

Hoe een psp-spel te vertalen
Hoe een psp-spel te vertalen

Noodzakelijk

  • - programmeervaardigheden;
  • - vertaalsoftware.

instructies:

Stap 1

Ontdek welke programmeertaal de game-ontwikkelaars gebruikten. Je kunt de nodige informatie vinden op de discussieforums voor dit spel. Voor sommigen is het ook mogelijk om dergelijke gegevens op de website van de fabrikant te bekijken - er zijn veel opties. Het belangrijkste is dat de informatie klopt.

Stap 2

Beheers de programmeervaardigheden in deze taal, als je die niet hebt. Houd er rekening mee dat veel onbekende programmeertalen iets hebben geleend van dezelfde C++ en andere meer algemeen bekende talen. Hoe dan ook, om het spel in een andere taal te vertalen, moet je de filosofie van deze programmeermethode kennen.

Stap 3

Open de gamebron op je computer. Als het een game-image is in een formaat zoals ISO, pak het dan uit met WinRar en zoek de configuratiebestanden. Gebruik de editor om deze bestanden te openen, de nodige wijzigingen aan te brengen (de hoeveelheid werk kan enorm zijn, afhankelijk van het spel en de programmeertaal).

Stap 4

Zoek een speciaal programma dat games en applicaties vertaalt. Houd er rekening mee dat deze moet overeenkomen met de programmeertaal die wordt gebruikt bij het ontwikkelen van uw Play Station Portable-spel. Dergelijke programma's voeren de vertaling automatisch uit.

Stap 5

Wees echter voorzichtig, de vertaling bevat niet altijd woorden in de betekenis die in het spel wordt gebruikt. Ook zijn er vaak problemen bij vertalingen vanuit het Engels of naar het Engels vanwege de volgorde van de woorden in de zin. Kom zelden programma's tegen die op zijn minst in geringe mate rekening houden met deze functie.

Stap 6

Als je een spel voor Play Station Portable in het Russisch moet vertalen, zoek dan gewoon een Russified-kopie ervan op de schijf of in het schijfkopiebestand. Het is vaak heel gemakkelijk om Russified-versies te vinden, vooral als het spel vrij beroemd is.

Aanbevolen: