Een Film Vertalen Met Een Speciaal Programma

Inhoudsopgave:

Een Film Vertalen Met Een Speciaal Programma
Een Film Vertalen Met Een Speciaal Programma

Video: Een Film Vertalen Met Een Speciaal Programma

Video: Een Film Vertalen Met Een Speciaal Programma
Video: Одуванчик / The Dandelion. Фильм. StarMedia. Фильмы о Любви. Мелодрама 2024, Mei
Anonim

Bijna elke film kan van internet worden gedownload. Als u de juiste codecs hebt geïnstalleerd, zijn er geen problemen met het bekijken. Als u echter een video bewerkt, deze wilt wijzigen of een simultaanvertaling wilt maken, moet u het originele bestand opnieuw coderen.

Een film vertalen met een speciaal programma
Een film vertalen met een speciaal programma

instructies:

Stap 1

De *.avi-container is het populairst en wordt door veel spelers ondersteund, zowel computer als consument. Maar de compressie in deze container moet van een bepaald formaat zijn, bijvoorbeeld DivX, Xvid, mpeg 1, 2, 4, dit zijn de meest voorkomende formaten, er zijn er nog veel meer. Om een videobestandsindeling van de ene naar de andere te converteren, hebt u speciale software nodig - een videoconverter.

Stap 2

Video-editors hebben de conversiefunctie, zoals: Windows Movie Maker, Adobe Premiere, Sony Vegas, enz. Klik op "Exporteren" ("Opslaan op computer", "Opslaan als"), geef de naam van het uiteindelijke bestand op en stel de gewenste codec in de compressie-instellingen, resolutie en bitsnelheid.

Stap 3

Als je niet zo goed bent in videoparameters, gebruik dan converters. De interface en naam van afzonderlijke functies kunnen verschillen, maar het werkingsprincipe is hetzelfde. Any Video Converter is een van de gemakkelijkste programma's om te beheren. Het heeft een gratis versie die kan worden gedownload van de website van de fabrikant. Het werken erin is elementair: voeg het gewenste videobestand toe, specificeer de kwaliteit (goed, gemiddeld, laag) en compressie in de instellingen aan de rechterkant. Klik op de knop "Start" en wacht tot de vertaling naar een ander formaat is voltooid. Op dezelfde manier kunt u films converteren naar een ander formaat in TMPGEncoder, Xilisoft Video Converter, MPEG Media Encoder (converteert bestanden naar mpeg-formaat).

Stap 4

Op voorwaarde dat u een simultaanvertaling van de film moet maken, moet u de tekst van het originele script of een ondertitelingsbestand vinden. Vertaal vervolgens vanuit de originele taal naar uw moedertaal. Gelijktijdige vertaling opnemen, bijvoorbeeld in Windows Movie Maker. Sla het nieuwe project op. Als u ondertitels wilt toevoegen, gebruikt u de video-editors Pinnacle Studio, Sony Vegas, Ulead VideoStudio, MAGIX video deLuxe, Canopus Edius, Adobe Premiere of dezelfde Movie Maker.

Aanbevolen: