Hoe De Console In Het Spel Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Console In Het Spel Te Activeren
Hoe De Console In Het Spel Te Activeren

Video: Hoe De Console In Het Spel Te Activeren

Video: Hoe De Console In Het Spel Te Activeren
Video: Hoe Activeer Je Playstation Tegoed 2024, April
Anonim

De console in computerspellen is voor de meeste spelers de handigste manier om opdrachten in te voeren en systeemberichten te ontvangen. In sommige gevallen is het niet voldoende om gewoon de console te openen, omdat deze tool moet worden geactiveerd.

Hoe de console in het spel te activeren
Hoe de console in het spel te activeren

instructies:

Stap 1

Start het Counter Strike Source-spel op uw computer en open het menu "Instellingen" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster. Selecteer het item "Geavanceerd" en selecteer het selectievakje in de regel "Ontwikkelingsconsole inschakelen" van het dialoogvenster dat wordt geopend. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 2

Open Steam om de console te activeren in de game-applicatie Dota 2. Open het menu "Game Library" in het bovenste servicepaneel van het programmavenster en open het contextmenu van de Dota 2-game door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op en klik op de knop "Startopties instellen" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Typ -console in het nieuwe dialoogvenster en bevestig de geselecteerde actie door op OK te klikken.

Stap 3

Open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's" om de Torchlight Chemax-console te activeren. Vouw de link "Accessoires" uit en start de toepassing "Kladblok". Open daarin het bestand settings.txt, opgeslagen in het volgende pad drive_name: Documents and Settingsuser_nameAppDataRoaming

unic games orchlight, verander de waarde van de regel console = 0 naar console = 1. Sla je wijzigingen op en start het spel. Houd de Shift-functietoets ingedrukt en druk op de ~ (tilde)-toets om de console te activeren.

Stap 4

Om de console in Team Fortress 2 te activeren, start u het spel en opent u het menu Instellingen in het bovenste servicepaneel van het programmavenster. Selecteer het item "Toetsenbord" en ga naar het gedeelte "Geavanceerd". Schakel het selectievakje in de regel "Ontwikkelaarsconsole inschakelen" in en gebruik de toets ~ (tilde) om de console in het spel te starten.

Stap 5

Merk op dat voor de hele Hitman-franchise de console wordt geactiveerd door tegelijkertijd op de Shift- en Esc-functietoetsen te drukken.

Stap 6

Open het fallout.ini-bestand in Kladblok in het volgende pad drive_name: My Documentsusernamemy gamesfallout nv en verander de regel bAllowConsole = 0 in bAllowConsole = 1 om de console in Fallout New Vegas te activeren. Sla uw wijzigingen op en start de console door op de ~ (tilde)-toets te drukken.

Aanbevolen: