Hoe Vis Te Vangen In Het Spel "Russische Visserij"

Inhoudsopgave:

Hoe Vis Te Vangen In Het Spel "Russische Visserij"
Hoe Vis Te Vangen In Het Spel "Russische Visserij"

Video: Hoe Vis Te Vangen In Het Spel "Russische Visserij"

Video: Hoe Vis Te Vangen In Het Spel
Video: Russische vissers vangen wel iets heel bijzonders zeldzame vangst 2024, Mei
Anonim

Het spel "Russian Fishing" is een vissimulator met economische en competitieve componenten. Het biedt de mogelijkheid om virtueel meer dan tweehonderd vissoorten te vissen met verschillende soorten uitrusting in talrijke wateren van Rusland en in de Indische Oceaan. Er zijn online en offline spelmodi op een computer of mobiel apparaat.

Hoe vis te vangen in het spel
Hoe vis te vangen in het spel

instructies:

Stap 1

Kies een plaats om te vissen op de vijver - "locatie". Gebruik de kaart om te bewegen.

Stap 2

Verzamel je hengel. Aan het begin van het spel heb je de minimaal vereiste uitrusting in elkaar gezet en in de toekomst moet je componenten kopen voor een perfectere hengel - een hengel, vislijn, haspel, lepel, haak. Alle onderdelen die nodig zijn voor de montage worden in een koffer geplaatst - open deze, selecteer een hengel en installeer de gewenste haspel, lijn, haak en aas of spinner erop.

Stap 3

Pas de geselecteerde uitrusting aan voordat u begint met vissen door op de knop "Aanpassen" te klikken. Deze bewerking is nodig voor een dobberhengel en spinhengel, maar is niet van toepassing op een donkhengel. Voor het vissen op het meer moet je de dobber van de hengel zo afstellen dat de haak met het aas dichter bij de bodem zit. Als je een spintakel gebruikt, moet je de snelheid van het draaiende kunstaas aanpassen.

Stap 4

Gooi een tackle (hengel, donk of spinhengel) door ergens in het reservoir te klikken.

Stap 5

Als spinnen wordt gebruikt, begin dan met posten terwijl je de G-toets ingedrukt houdt en wacht op de aanval van een roofvis. Als er een donk wordt gebruikt, wacht dan op een signaal (bel gaat) dat er al een vis aan de haak zit. Als je een dobberhengel gebruikt, wacht dan op de aanbeet en spring dan.

Stap 6

Trek de vis naar de oever door afwisselend op de G (lijn terugspoelen) en H (hengel trekken) toetsen te drukken. Let hierbij op de laadindicatoren en laat de schuifregelaars niet in het rode gebied gaan, anders mis je de vis en beschadig je de uitrusting.

Stap 7

Gebruik een schepnet voor grote vissen, dat wordt vrijgegeven door op de F-toets te drukken. Er is geen schepnet in de eerste set, je moet het kopen als je er geld voor hebt.

Stap 8

Gebruik aas om grote vissen te lokken en de beet nieuw leven in te blazen. Om het te kunnen bereiden, moet je eerst een basis, aas en smaakstof kopen bij een viswinkel. Als u op de emmer klikt, wordt het mengvenster geopend, waar u de ingrediënten moet selecteren en mengen. Druk vervolgens op de O-toets om het aas te werpen - het zal naar het punt vliegen om de tackle te werpen en zal de actie houden zolang je op deze plaats van het reservoir bent.

Aanbevolen: