Wat Te Doen Als Windows Het Toetsenbord Niet Ziet?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Windows Het Toetsenbord Niet Ziet?
Wat Te Doen Als Windows Het Toetsenbord Niet Ziet?

Video: Wat Te Doen Als Windows Het Toetsenbord Niet Ziet?

Video: Wat Te Doen Als Windows Het Toetsenbord Niet Ziet?
Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2024, April
Anonim

Het correct functioneren van een personal computer is gebaseerd op de goede prestaties van het besturingssysteem. Het crasht soms en Windows ziet het toetsenbord niet. De stapsgewijze instructies voor het oplossen van het probleem zijn afhankelijk van het type toetsenbordverbinding: PS / 2 of USB.

Wat te doen als Windows het toetsenbord niet ziet?
Wat te doen als Windows het toetsenbord niet ziet?

instructies:

Stap 1

Bij het aansluiten van een PS/2-toetsenbord: steek de kabel van het toetsenbord in de connector van de overeenkomstige kleur op het achterpaneel van de systeemeenheid, start de computer opnieuw op.

Stap 2

Wanneer u een USB-toetsenbord aansluit, moet u USB-ondersteuning in Bios activeren. Ga naar BIOS door op de "Delete"-toets te drukken bij het opstarten van de computer. Zoek de instellingen van de USB-controller en controleer de instellingen op "Ingeschakeld". Sla uw wijzigingen op door op de F10- of Y-toets te drukken. Log uit van het BIOS-systeem door op F10 of "Y" te drukken. Start je computer opnieuw op.

Stap 3

Als de toepassing van de bovenstaande instructies niet tot een positief resultaat heeft geleid, doe dan het volgende: klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer", zoek het item "Beheer". Selecteer de categorie "Apparaatbeheer", zoek het toetsenbord in de lijst met apparaten en klik met de rechtermuisknop op het opschrift. Selecteer het item "verwijderen", sluit het toetsenbord opnieuw aan. Selecteer de taak Hardwareconfiguratie bijwerken in het gedeelte Actie van Apparaatbeheer. U kunt het gedeelte "USB-controllers" ook controleren op fouten door de functie "desinfecteren" in het apparaatbeheermenu te selecteren.

Stap 4

Naast de complexe redenen dat Windows het toetsenbord niet ziet, kunnen er heel kleine zijn: een beknelde toetsenborddraad of de aanwezigheid van een fabricagefout.

Aanbevolen: