Hoe U Geld Kunt Invoeren In "Russische Visserij"

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Invoeren In "Russische Visserij"
Hoe U Geld Kunt Invoeren In "Russische Visserij"

Video: Hoe U Geld Kunt Invoeren In "Russische Visserij"

Video: Hoe U Geld Kunt Invoeren In
Video: Moeten we onze relatie met Rusland verbeteren? 2024, April
Anonim

Net als andere spellen heeft "Russian Fishing" cheatcodes voor extra geld. Omdat ze vaak niet werken, kun je extra software gebruiken die je installeert.

Hoe geld te storten in
Hoe geld te storten in

Noodzakelijk

ArtMoney of Cheat Engine

instructies:

Stap 1

Start het spel "Russian Fishing" op uw computer. Download in-game waardebewerkingssoftware zoals ArtMoney of Cheat Engine. Het werkingsprincipe van dergelijke software is gebaseerd op het vinden van de waarden van een of andere spelparameter, waarna u deze wijzigt in degene die voor u de voorkeur heeft.

Stap 2

ArtMoney en CheatEngine kunnen ook indirect worden gebruikt om geld te krijgen, je kunt ook de tijdstroomparameter wijzigen om een bepaald proces in het spel te versnellen, terwijl je niet alleen geld krijgt, maar ook extra ervaringspunten. U kunt de programma's ArtMoney of CheatEngine op internet downloaden op de website van de softwareontwikkelaar.

Stap 3

Installeer het programma dat je hebt gekozen en gedownload nadat je het spel "Russian Fishing" hebt geopend. Zoek het overeenkomstige item in de processen van uw computer, open het spel en bekijk de huidige waarde van geld. Voer het in bij het zoeken naar waarden, in de parameters door de vakjes naast elk type element aan te vinken. U moet verschillende identieke resultaten weergeven met verschillende namen van waarden, het kiezen van de juiste zal behoorlijk problematisch zijn, dus de zoekresultaten moeten worden uitgefilterd met behulp van een filter.

Stap 4

Bewerk de lijst met waarden die door het programma zijn gevonden door de hoeveelheid geld in het spel "Russian Fishing" op de gebruikelijke manier te wijzigen die voor u beschikbaar is, bijvoorbeeld door het in de winkelmodus uit te geven. Minimaliseer het spel of schakel over naar ArtMoney of CheatEngine met behulp van de AltTab-sneltoets.

Stap 5

Voer het huidige geldbedrag in het filter van waarden in en wacht opnieuw tot het programma de vereiste waarden vindt. Deze keer zal alles sneller gebeuren, omdat de zoekopdracht zal worden uitgevoerd op de beschikbare resultaten. Wijzig de waarde van het geld totdat u nog een of twee parameters over heeft en bewerk ze vervolgens tot de gewenste waarde. Ga naar het spel "Russian Fishing" en sla op.

Aanbevolen: