Hoe Een Klik Te Vangen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Klik Te Vangen?
Hoe Een Klik Te Vangen?

Video: Hoe Een Klik Te Vangen?

Video: Hoe Een Klik Te Vangen?
Video: Vloer vernieuwen 2024, Mei
Anonim

Het indrukken van een of andere toets wordt door verschillende processen in het systeem bijgehouden. Dit is op een positief punt. Alle opties voor het volgen van toetsaanslagen op uw computer kunnen programmatisch worden geconfigureerd.

Hoe een klik te vangen?
Hoe een klik te vangen?

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als u toetsaanslagen programmatisch wilt opvangen in huidige processen van het Windows-besturingssysteem, gebruikt u de code uit het overeenkomstige gedeelte van de pagina https://www.z-oleg.com/delphi/hardw2.htm. Hier kunt u ook andere gegevens vinden die nodig zijn om toetsenbordbewerkingen uit te voeren. Zorg ervoor dat je programmeervaardigheden hebt.

Stap 2

Als u het indrukken van een bepaalde toets in één proces moet opvangen zodat andere processen geen informatie over de pers ontvangen, gebruik dan de programma's, lees de informatie over de implementatieaspecten, bijvoorbeeld hier: https://delphimaster.ru /articles/hooks/index.html. Deze pagina bevat ook de nodige nuances die u in de toekomst van pas zullen komen bij het programmeren, verschillende schema's en beschikbare beschrijvingen van de principes van het detecteren van het indrukken van een bepaalde toets. Er is veel informatie, maar deze is beschikbaar en wordt op de meest toegankelijke manier gepresenteerd voor diegenen die zelfs maar minimale kennis hebben op het gebied van programmeren.

Stap 3

Als u toetsaanslagen op een andere externe computer moet volgen, gebruik hiervoor dan speciale spyware. Er zijn veel van dergelijke programma's, maar wees voorzichtig - de meeste worden gemakkelijk herkend door antivirussystemen. Installeer de software voor het volgen van toetsaanslagen, indien beschikbaar, en voeg deze toe aan de lijst met uitsluitingen voor standaard Windows-beveiligings- en antivirussoftware, indien beschikbaar.

Stap 4

Configureer autorun bij het invoeren van het besturingssysteem. Houd er rekening mee dat deze volgorde in die gevallen niet van toepassing is. Als toetsenborden op het scherm worden gebruikt. Om dezelfde reden wordt met zijn hulp een wachtwoord en andere persoonlijke gegevens op de computers van de bank ingevoerd.

Aanbevolen: