Hoe De Stuurprogramma's Uit Het Systeem Te Krijgen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Stuurprogramma's Uit Het Systeem Te Krijgen?
Hoe De Stuurprogramma's Uit Het Systeem Te Krijgen?

Video: Hoe De Stuurprogramma's Uit Het Systeem Te Krijgen?

Video: Hoe De Stuurprogramma's Uit Het Systeem Te Krijgen?
Video: How To Disable Driver Signature Enforcement in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Als u het besturingssysteem opnieuw gaat installeren en geen gedoe wilt met het installeren van stuurprogramma's voor uw computer, is het verstandig om de apparaatstuurprogramma's van tevoren op te slaan. Dit is erg belangrijk voor laptops zonder een herstelschijf voor het besturingssysteem. Of als de computer niet nieuw is en je elke keer tijd moet besteden aan het zoeken naar de juiste software ervoor. De redenen kunnen verschillen, maar er is een eenvoudige en handige manier om dit probleem op te lossen.

Hoe de stuurprogramma's uit het systeem te krijgen?
Hoe de stuurprogramma's uit het systeem te krijgen?

Noodzakelijk

Stuurprogramma back-upsoftware

instructies:

Stap 1

Download een back-upsoftware voor stuurprogramma's. Een van de handigste van vandaag is de 10e versie van Driver Genius Professional. Er zijn andere hulpprogramma's, zoals Double Driver of SlimDrivers, maar de eerste is de leider in snelheid en gebruiksgemak zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het is het beste om te downloaden van vertrouwde bronnen, zoals de site van de ontwikkelaar.

Stap 2

Installeer het gedownloade hulpprogramma. Deze bewerking wordt uitgevoerd door op de knoppen "Volgende" / Volgende en "Voltooien" / Voltooien te klikken, afhankelijk van de versie die u heeft. Start het programma vanaf uw bureaublad of klik op Start> Alle programma's> Driver Genius (of wat u ook hebt gedownload en geïnstalleerd).

Stap 3

Als al uw apparaten werken zonder duidelijke problemen, dan zijn uw stuurprogramma's in orde en hoeft u ze niet bij te werken. Bij het opstarten zal het programma u vragen om de huidige status van het systeem bij te werken / te scannen / te controleren - sluit het venster met deze aanbieding of klik op "Nee", afhankelijk van uw tool voor het opslaan van stuurprogramma's.

Stap 4

Zoek de knop met het label "Back-up stuurprogramma's" / "Back-up stuurprogramma's" en klik erop. Het scannen van alle apparaten die op de computer zijn geïnstalleerd, wordt gestart; deze bewerking duurt een andere tijd - van drie minuten tot een half uur.

Stap 5

In een nieuw venster wordt een lijst met verschillende categorieën weergegeven: Huidige gebruikte stuurprogramma's, originele Windows-stuurprogramma's en stuurprogramma's voor uitgeschakelde apparaten. Standaard zijn alle categorieën aangevinkt, als u geen van deze groepen wilt opslaan, schakelt u gewoon de naam uit. Klik op Volgende onderaan het venster.

Stap 6

De volgende stap is het archiveren van instellingen. Selecteer onder het label "Back-uptype" de regel "Autoinstaller" in de vervolgkeuzelijst. Selecteer hieronder de locatie waar de stuurprogramma's worden opgeslagen, klik op de knop "Bladeren" om een specifieke locatie te selecteren, zoals een flashstation of een andere harde schijfpartitie. Tegenover de knop "Bladeren" bevindt zich de map waar uw archief zich zal bevinden.

Stap 7

Klik op de knop Volgende om het kopieerproces te starten. Het programma heeft tijd nodig om stuurprogramma's uit het systeem te halen, afhankelijk van de snelheid van de computer. Onderbreek het hulpprogramma niet en zet de pc niet uit. Sluit het programmavenster na het bericht over de succesvol voltooide taak. Nu heb je een archief met alle benodigde stuurprogramma's.

Aanbevolen: