Beoordeling Van AMD-processors - TOP-7

Inhoudsopgave:

Beoordeling Van AMD-processors - TOP-7
Beoordeling Van AMD-processors - TOP-7

Video: Beoordeling Van AMD-processors - TOP-7

Video: Beoordeling Van AMD-processors - TOP-7
Video: 😱AMD ускорит видеокарты в 4 раза! Новые процессоры EPYC с 768 Мб кэша | Intel 12 Alder Lake 2024, April
Anonim

De processor is de basis van elke computer. De meest bekende op de markt zijn die van AMD en Intel. Deze twee bedrijven maken processors die zijn ontworpen voor gaming- en kantoorcomputers en laptops. AMD Processor Rating is een lijst van de processormodellen die het vaakst worden gekocht en de beste recensies hebben.

AMD-processor
AMD-processor

AMD Ryzen 5 2600X-processor

AMD Ryzen 5 2600X staat voor waar voor je geld. Het is een processor met hoge prestaties en energiezuinigheid, in tegenstelling tot de vorige generatie. De processor heeft 6 cores/12 threads, 16 MB L3-cache en een 2-kanaals DDR4-2933 geheugencontroller. Dit model is compatibel met AM4-kaarten en is achterwaarts compatibel met kaarten uit de 3xx-serie. Daarnaast biedt hij een verbeterde turbo (PB2 en XFR2). De hoofdklokfrequentie is 3,6 GHz, maar in de Boost-modus kan deze worden verhoogd tot 4,2 GHz.

AMD Ryzen 7 2700-processor

De AMD Ryzen 7 2700-processor heeft 8 cores en 16 threads, geklokt op 3,2 GHz, versnelt naar 4,1 GHz in Turbo-modus. Het maakt gebruik van de verbeterde Zen + microarchitectuur, die hogere prestaties en verbeterde energie-efficiëntie introduceert. Hierdoor heb je meer energie om games te spelen en met veeleisende programma's te werken. De processor wordt gekoeld door de Wraith Spire LED, die gebruik maakt van de Precision Boost 2-methode, waardoor de kloksnelheid van de cores naar de maximale waarde kan worden overklokt, ongeacht het aantal geladen cores.

Voordelen:

minpuntjes:

AMD Athlon X4 880K-processor

De klokfrequentie van deze processor is 4,0-4,2 GHz, waardoor hij snel en stabiel werkt. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over de prestaties van je computer. De AMD Athlon X4 880K 4.0GHz 4MB FM2-processor heeft een socket - FM2+. De kit bevat een ventilator die het systeem koelt en de gewenste temperatuur handhaaft terwijl het apparaat in werking is. Hierdoor raakt de processor tijdens het gebruik niet oververhit.

Voordelen:

minpuntjes:

AMD FX-8350 X8-processor

AMD FX-8350 X8 4GHz AM3-processor is ideaal voor computers die worden gebruikt voor kantoortoepassingen, e-mail en internettoegang. De processorkracht stelt je in staat om kleine multimedia en niet al te veeleisende games aan te kunnen. De kloksnelheid is 4GHz, waardoor de processor snel en stabiel werkt. Het apparaat is gebaseerd op de Piledriver-cores die werden gebruikt in Trinity-systemen en is compatibel met oudere moederborden met socket AM3.

Voordelen:

minpuntjes:

AMD Ryzen Threadripper 1900X-processor

De Ryzen Threadripper 1900X 3,8 GHz-processor heeft maar liefst 8 cores en 16 threads, zodat je digitale content kunt afspelen, creëren en streamen zonder in te boeten aan prestaties. Het nieuwe TR4-platform combineert de voordelen van moderne technologieën en AMD SenseMI is een reeks intelligente functies die automatisch processorprestaties en programmaprestaties selecteren.

Voordelen:

minpuntjes:

AMD Ryzen 5 1500X-processor

AMD Ryzen 5 1500X is de processor van de volgende generatie. Het is mogelijk om het cachegeheugen te versnellen en de IPC-parameter te vergroten, die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van bewerkingen binnen één klokcyclus. De efficiëntie van de processor wordt verzekerd door zijn klokfrequentie en is 3,5 GHz, en in de turbo-boost-modus stijgt hij naar het niveau van 3,7 GHz. Zo krijg je een supersnelle processor voor professionele taken en krachtige games.

Voordelen:

minpuntjes:

AMD X6 FX-6300-processor

De AMD X6 FX-6300 3,5 GHz processor heeft 6 cores, 6 MB L2-cache en 8 MB L3-cache. De nominale kloksnelheid is 3,50 GHz, die dankzij de Turbo Core-technologie oploopt tot 4,1 GHz. Door deze frequentie kan de processor snel en stabiel werken. De processor heeft een socket - AM3 +.

Voordelen:

minpuntjes:

Resultaat

AMD is een processormaker die rechtstreeks concurreert met het merk Intel. Zelfs vóór de komst van AMD Ryzen-processors werden AMD-divisies voornamelijk gebruikt voor budgetcomputers. Nu ziet de AMD-processoropstelling er als volgt uit:

  • · AMD Athlon, Athlon II en Athlon X4 zijn processors voor eenvoudige taken;
  • AMD FX-serie zijn hoogwaardige processors bij uitstek voor multimediacomputers,
  • AMD Ryzen 3, 5 en 7 zijn processors die zijn ontworpen voor gamers en veeleisende gebruikers;
  • AMD Ryzen Threatdripper is de technologisch meest geavanceerde processor met maximaal 16 cores en 32 threads. Ze worden gebruikt voor "coole" games of professioneel werk met multimedia.

Aanbevolen: