Hoe Dvd-rom Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-rom Te Flashen
Hoe Dvd-rom Te Flashen

Video: Hoe Dvd-rom Te Flashen

Video: Hoe Dvd-rom Te Flashen
Video: КАК ПЕРЕПРОШЫТЬ DVD ПРИВОД How to flash the DVD drive 2024, April
Anonim

Elk pc-apparaat, inclusief de schijf, heeft zijn eigen microcomputer, die verantwoordelijk is voor de volgorde en correctheid van acties. Hierdoor kunt u de prestaties van het apparaat verbeteren zonder dat mechanische wijzigingen en toevoegingen nodig zijn. Het volstaat om de software te corrigeren (reflash). Hoe je dit doet, lees verder.

Hoe dvd-rom te flashen
Hoe dvd-rom te flashen

instructies:

Stap 1

Download de nieuwe firmwareversie, evenals het programma voor de installatie op dvd-rom van de officiële website van de fabrikant. In de regel brengt de fabrikant direct nieuwe versies van de software uit. Ze zijn getest, geoptimaliseerd en klaar voor gebruik.

Stap 2

Door gebruik te maken van de gelicentieerde software sluit u de mogelijkheid van een onjuiste bediening van het apparaat uit. Bewaar echter, voordat u de dvd-rom flasht, de vorige versie van de software voor het geval de nieuwe firmware niet bij u past. Dan kunt u de oude versie retourneren en de vorige bewerking van het apparaat herstellen.

Stap 3

Voer het binflash-programma uit. De schijf kan zowel in het Windows-besturingssysteem als onder DOS worden geflitst. Dit is, zoals ze zeggen, een kwestie van smaak. Selecteer in het programma de schijf waarin u geïnteresseerd bent en sla het bestaande firmwarebestand op. Selecteer vervolgens het bestand van de nieuwe firmwareversie en installeer het op de schijfmedia.

Stap 4

Zorg ervoor dat de schijflade open is voordat u begint met het installeren van een nieuwe firmwareversie. Annuleer anders de actie die u hebt gestart en open de lade. Herhaal vervolgens de hele handeling opnieuw.

Stap 5

Lees de annotatie ervoor voordat u het firmwarebestand downloadt. Elk van hen heeft een speciaal doel en is min of meer geschikt voor een bepaald aandrijfmodel. Als de kenmerken van de firmware en het station niet overeenkomen, kan dit ongewenste effecten veroorzaken, zoals een toename van ruis bij het lezen van een schijf, schade aan het oppervlak van de schijf, enz.

Stap 6

Als u niet zeker bent van uw eigen kunnen, vertrouw dan het flashen van de schijf toe aan een meer ervaren pc-gebruiker, bij voorkeur een servicecentrumspecialist die de nieuwe firmwareversie optimaal kan selecteren en correct kan installeren.

Aanbevolen: