Hoe De Windows-inscriptie Op Het Bureaublad Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-inscriptie Op Het Bureaublad Te Verwijderen
Hoe De Windows-inscriptie Op Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe De Windows-inscriptie Op Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe De Windows-inscriptie Op Het Bureaublad Te Verwijderen
Video: Prullenbak verwijderen van het bureaublad in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een nieuwe personal computer of laptop wordt meestal gelicentieerde software meegeleverd, inclusief een reeds geïnstalleerd Windows-besturingssysteem. Wanneer het bureaublad is geladen, verschijnen het prachtige logo en de naam erop. Als u deze merkachtergronden wilt wijzigen, moet u leren hoe u de inscriptie over Windows op het bureaublad kunt verwijderen.

Hoe de Windows-inscriptie op het bureaublad te verwijderen
Hoe de Windows-inscriptie op het bureaublad te verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad. Er verschijnt een klein venster met een lijst met opdrachten. Als u een van de nieuwste versies van Windows - Vista of 7 hebt geïnstalleerd, selecteert u de lagere service "Personalisatie". In eerdere versies van Windows (98, 2000, NT, XP) wordt deze service Eigenschappen genoemd. U kunt ook via het menu "Start" - "Configuratiescherm" naar het gedeelte "Personalisatie" gaan, waarna een nieuw servicevenster wordt geopend. Daar kunt u de kleur en het uiterlijk van vensters, schermbeveiliging, geluiden en andere thema's aanpassen, en natuurlijk uw bureaubladachtergrond.

Stap 2

Klik op het tabblad "Bureaubladachtergrond". Er zal nog een nieuw venster zijn "Selecteer een bureaubladachtergrond", waar u een afbeelding of achtergrond moet instellen die uw computerscherm zal versieren. Klik op de knop Bladeren om een geschikte achtergrond te kiezen. Het kan elke gewenste afbeelding zijn, zowel uit elke bestandsmap op uw computer als uit een map op een verwisselbaar apparaat - flashstation, schijf, diskette. Klik op de knop "Openen", waarna de achtergrond in het centrale veld van het venster "Bureaubladachtergrond selecteren" wordt geladen.

Stap 3

Geef in het onderste veld de opties op voor het positioneren van de afbeelding op het bureaublad - "Uitrekken", "Tegel" of plaats "Midden". Gebruik indien nodig de functie "Achtergrondkleur wijzigen". Het ziet eruit als een tekstlink in de rechterbenedenhoek van het servicevenster. Helemaal aan het einde klikt u op de knop OK om de instellingen op te slaan. Ga terug naar je bureaublad. In plaats van het Windows-bedrijfslogo zult u nu blij zijn met kleurrijke achtergronden. En het belangrijkste is dat je ze zelf hebt geplukt!

Stap 4

Wat betreft het werken in verouderde versies van het Windows-besturingssysteem (98, 2000, NT, XP), worden de eigenschappen van de desktop daar op dezelfde manier gewijzigd in de service "Eigenschappen". In de map Eigenschappen wijken de namen van de tabbladen en hun locatie in het venster enigszins af van die in de map Personalisatie. Voordat u de bureaubladafbeelding wijzigt, moet u erop letten dat het merkbehang met het opschrift "Windows" er erg modern uitziet. Als u in de elektronica-industrie werkt, kunt u deze het beste niet wijzigen. Dit zal de nieuwheid van uw techniek benadrukken.

Aanbevolen: