Hoe Russische Programma's In Het Engels Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Russische Programma's In Het Engels Te Vertalen
Hoe Russische Programma's In Het Engels Te Vertalen

Video: Hoe Russische Programma's In Het Engels Te Vertalen

Video: Hoe Russische Programma's In Het Engels Te Vertalen
Video: Hoe doe je een echt RUSSISCH ACCENT 2024, Mei
Anonim

Vertaling van Russische programma's naar het Engels is nu beschikbaar in automatische modus, afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde software, maar dit ontslaat de ontwikkelaar niet volledig van het werken aan de vertaling.

Hoe Russische programma's in het Engels te vertalen
Hoe Russische programma's in het Engels te vertalen

Noodzakelijk

Passolo-programma of een ander programma met vergelijkbare functies

instructies:

Stap 1

Download speciale software naar uw computer die automatisch al het werk doet om de interfacetaal te wijzigen. Er zijn veel van dergelijke programma's, bijvoorbeeld Passolo of Restorator. Houd er rekening mee dat deze programma's niet alleen de functie van vertaling vervullen, maar ook andere die de hoofdfunctie vergezellen.

Stap 2

Controleer na het downloaden de programma's op schadelijke code en virussen. Het is het beste om gelicentieerde exemplaren van de software te kopen, dit geeft u toegang tot tijdige download van updates en technische ondersteuning. Anders overtreedt u de wet en wordt u vervolgd voor inbreuk op het auteursrecht. Als u bekend bent met de Engelse taal, gebruik dan geen Russified-versies ervan, deze kunnen een onnauwkeurige vertaling bevatten. In dit geval zou het handiger zijn om het programma in zijn oorspronkelijke vorm in de moedertaal te laten.

Stap 3

Voer het geïnstalleerde programma uit. Maak uzelf zorgvuldig vertrouwd met de interface, registreer indien nodig het softwareproduct op de officiële website. Controleer voor het downloaden of dit of dat programma vertaling van het Russisch naar het Engels of een andere taal die je nodig hebt ondersteunt. Meestal hebben de meesten van hen toegang tot Russisch, Engels, Frans, Italiaans, Chinees en andere populaire talen van de wereld. Het is het beste om officiële vertalingen van de ontwikkelaars te gebruiken. Helaas produceren ze dat niet allemaal.

Stap 4

Volg de instructies in de menu-items om het programma automatisch naar het Engels te vertalen. Bewerk daarna de vertaling, aangezien Engels geen directe woordvolgorde ondersteunt. Als u een programma naar het Frans vertaalt, hoeft u niet veel correcties aan te brengen, omdat het eenvoudig is.

Aanbevolen: