Sms Verzenden Vanaf Skype

Inhoudsopgave:

Sms Verzenden Vanaf Skype
Sms Verzenden Vanaf Skype

Video: Sms Verzenden Vanaf Skype

Video: You Can Use Skype Now to Text Message International 2022, December
Anonim

De uitwisseling van berichten in Skype, spraak- en videogesprekken tussen de gebruikers van het programma gebeurt bijna gratis: bij communicatie met de gesprekspartner betaalt u alleen voor internetverkeer. Met deze software kunt u echter niet alleen via het netwerk bellen, maar ook naar gewone telefoons. Zo kunt u een SMS-bericht naar elke mobiele telefoon sturen.

Sms verzenden vanaf Skype
Sms verzenden vanaf Skype

instructies:

Stap 1

Als u nog niet eerder de kans hebt gehad om via Skype naar gewone telefoons te bellen, hoefde u uw account niet op te waarderen. Maar aangezien het verzenden van sms vanaf Skype een betaalde service is, moet u eerst een bepaald bedrag op uw account storten. De minimale bijdrage is 5 euro, het maximum is 25.

Stap 2

Start het programma, selecteer in het hoofdmenu de opeenvolgende items Skype - "Geld storten op Skype-account …". Het programma controleert uw profielparameters en opent het venster voor het aanvullen van uw account.

Stap 3

Selecteer eerst het bedrag dat u op uw Skype-account wilt storten door het vakje naast het bijbehorende nummer aan te vinken. Vul dan alle velden op het formulier in voor uw factuuradres. Kies dan een betaalmethode.

Stap 4

U kunt uw account opwaarderen met Visa- en MasterCard-bankkaarten, evenals met WebMoney en Yandex.Money e-wallets. Als u geen elektronische portemonnee heeft of een andere bankkaart gebruikt, kunt u naar eigen goeddunken een van de elektronische betalingssystemen kiezen in het menu "Overige". Nadat u een betaalmethode heeft gekozen, klikt u op de knop "Volgende", en als alles correct is in het formulier dat verschijnt, klikt u op "Kopen".

Stap 5

Wanneer het geld op uw Skype-account is bijgeschreven, voegt u uw mobiele telefoonnummer toe aan het profiel van de persoon naar wie u het bericht wilt sturen. Selecteer de gewenste abonnee in de "Contactlijst" met één muisklik en klik in het berichtenuitwisselingsformulier op de SMS-knop. In dit geval wordt automatisch een venster geopend met een voorstel om het mobiele telefoonnummer van de abonnee toe te voegen. Klik daarin op de knop "Telefoonnummer toevoegen".

Stap 6

In het volgende venster dat opent "Voeg een nummer toe aan dit dossier" selecteert u het type telefoon - mobiel, thuis, werk of andere; selecteer de regio voor automatische prefix-invoeging, voer het nummer in tiencijferig formaat in en klik op het vinkje. De telefoon wordt opgeslagen en daarna wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd uw telefoonnummer toe te voegen, zodat de abonnee weet van wie het sms-bericht afkomstig is. Hier kunt u direct uw nummer toevoegen of dit probleem later oplossen door op een van de bijbehorende knoppen te klikken.

Stap 7

U kunt nu op dezelfde manier sms'en als in een gewone chat. De maximale grootte van één bericht op de Russische toetsenbordindeling is 70 tekens, in het Latijnse alfabet - 160 tekens. De kosten van zo'n bericht zijn 5 eurocent. Als de limiet van tekens in één sms wordt overschreden, splitst Skype het bericht op in verschillende kleinere, waarbij elke volgende 70 of 160 tekens als een nieuw bericht worden geteld en de bijbehorende kosten in rekening worden gebracht. Wanneer u klaar bent met het invoeren van tekst, klikt u op de knop "Bericht verzenden" rechts van het invoerveld.

Populair per onderwerp