Battle Royale In Apex Legends. Personages En Hun Vaardigheden

Battle Royale In Apex Legends. Personages En Hun Vaardigheden
Battle Royale In Apex Legends. Personages En Hun Vaardigheden

Video: Battle Royale In Apex Legends. Personages En Hun Vaardigheden

Video: Battle Royale In Apex Legends. Personages En Hun Vaardigheden
Video: ГАЙД ПО ПЕРСОНАЖАМ АПЕКС 4 СЕЗОН — ОБЗОР ПЕРСОНАЖЕЙ/ЛЕГЕНД APEX LEGENDS 2024, April
Anonim

Apex Legends is een first-person shooter met een Battle Royale-modus. Het spel is ontwikkeld door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts. De actie vindt plaats in het Titanfall-universum, maar in plaats van de titanen zijn er fictieve personages.

Apex-legenden
Apex-legenden

Er zijn mensen die in de Battle Royale-modus spelen, maar ze doen het niet vanwege de beoordeling en beheersing van overwinningen, maar om plezier te hebben, bijvoorbeeld in Apex Legends zijn er hele mooie afwerkingen van de vijand, dit juicht de finisher en maakt de vijand erg boos. De Battle Royale voor de game is ontwikkeld door het bedrijf Respawn, dat ons eerder een serie Titanfall-games maakte en Apex Legends een beetje verwant is aan Titanfall, er werd eerder gezegd dat er een nieuw deel van Titanfall zou uitkomen, maar dan zonder de titanen ! Maar later bleek dat de game Apex Legends heet en dat er hier echt geen titanen zijn. Van de generaal konden de spelers op de trainingskaart bijvoorbeeld Nessie's speelgoed vinden, het was dit speelgoed dat meer dan eens werd aangetroffen in het Titanfall-universum. Op de kaart vechten 60 spelers tegelijkertijd, die zijn verdeeld in 20 teams, 3 personen per team. Voordat je uit het vliegtuig stapt, moet je een personage kiezen voor wie je moet spelen, terwijl er geen identieke personages in het team mogen zijn. Op dit moment zijn er 8 personages in het spel, elk met zijn eigen unieke vaardigheid, elke legende kan genezen, luchtaanvallen uitvoeren, aanvallen blokkeren en omsluitende koepels plaatsen:

BANGALORE - het personage is geschikt voor beginners. Passieve vaardigheid is een snelheidsverhoging wanneer de vijand toeslaat, als je wordt geraakt, dan verhoogt Bangalore de snelheid voor een paar seconden, dit kan je leven redden. Heeft een Q-vaardigheid - dit is een lading van een rookbom, die het vereiste gebied van de kaart goed in dikke rook omhult en de speler een tijdje verbergt, dit is genoeg om zich voor de vijand te verbergen. De ultieme vaardigheid is een granaat, die, wanneer deze wordt geëxplodeerd, wordt bedekt met een verstrooiing van raketten die exploderen en een hersenschudding met schade toebrengen, die zowel in aanval als verdediging kan worden gebruikt.

Afbeelding
Afbeelding

BLADHOUND - is gespecialiseerd in het opsporen van de vijand, dus zijn drie vaardigheden zijn gericht op het vinden en doden van de vijand. De passieve vaardigheid is om de sporen van tegenstanders te zien, de sporen zijn anders, ze laten direct zien wat je tegenstander aan het doen was: hij rende, gleed over de vloer, voerde alle acties uit. Met de Q-vaardigheid van Bloodhound kun je voetafdrukken markeren, zelfs als ze achter een muur leiden. Het is goed om de vaardigheid te gebruiken bij het aanvallen van een gesloten gebouw. De ultieme vaardigheid maakt het beeldscherm zwart-wit en stelt het personage in staat om op maximale snelheid te bewegen, en de sporen van de vijand worden in felrood gemarkeerd, wat het personage tot een echte vijandige jager maakt.

Afbeelding
Afbeelding

GIBRALTAR - deze grote man kan niet alleen zichzelf beschermen, maar ook personages in de buurt, een passieve vaardigheid creëert een beschermende barrière in de buurt van hem tijdens het richten, dit geeft een voordeel tijdens shootouts. Q-skill creëert een beschermende koepel rond Gibraltar, waar geen kogels of granaten doorheen vliegen. Vaak zetten Apex Legends-spelers een baldakijn op, komen eruit en brengen de vijand schade toe en komen op het juiste moment terug, wat erg handig is. Ultieme vaardigheid - laat een bepaald gebied rond de gegooide granaat van het personage exploderen, werkt bijna als een ultieme vaardigheid van Bangalore.

Afbeelding
Afbeelding

Caustic - dit personage kan worden ontgrendeld wanneer je lokale valuta verdient, Caustic kan worden ontgrendeld voor 750 Apex-munten en toegang ertoe zal alleen verschijnen als je 12.000 legendepunten hebt verzameld. Dit is een gifmenger en hij heeft giftige technieken, maar hij is zwak en leeft niet lang, dus steeds meer spelers verlaten het personage. De Q-vaardigheid stelt Caustic in staat om een vat met.

Afbeelding
Afbeelding

LIFELINE is een genezer in het spel, ze geneest vrienden en wekt bondgenoten op. Passieve vaardigheid: wanneer Lifeline een kameraad tot leven wekt, vormt zich een ondoordringbaar schild om haar heen, genezingsitems worden een kwart sneller gebruikt. De Q-skill creëert een assistent-drone die de heldin en personages uit de buurt geneest. Maar er is een minpuntje dat de drone stilstaat en benaderd moet worden en het maakt geen onderscheid tussen bondgenoten en tegenstanders, en geneest iedereen op een rij. De ultieme vaardigheid laat een capsule met drie willekeurige voorraden vallen op een bepaald deel van de kaart, dit kunnen wapens, medicijnen, bepantsering en andere soorten verbeteringen zijn.

Afbeelding
Afbeelding

MIRAGE - hij is een illusionist, gespecialiseerd in vermomming. Kan een silhouet creëren en zich op dit moment verbergen voor het vuur. De Q-skill stuurt een kopie van de Mirage naar het gespecificeerde gebied, de kopie kan lange tijd draaien, maar wanneer deze tegen een obstakel botst, wordt deze vernietigd. Een handige functie, wanneer je de vijand moet verwarren, een luchtspiegeling door de linkerhoek lanceren en zelf rechts rondgaan. De ultieme vaardigheid maakt het personage onzichtbaar, deze vaardigheid is alleen nodig wanneer het nodig is om van het slagveld te ontsnappen, op dit moment kun je niet doden en genezen, en om de vaardigheid te annuleren, wanneer je moet falen, moet je wachten tot de actietijd verloopt. De passieve vaardigheid wordt geactiveerd wanneer Mirage gezondheid verliest en wordt uitgeschakeld, waarna het personage vijf seconden onzichtbaar wordt, waardoor hij zich terug kan trekken naar een veilige plek.

Afbeelding
Afbeelding

PATFINDER is een mobiel personage dat afstanden het snelst aflegt. Met de passieve vaardigheid kan het personage communiceren met de radars op de kaart, zodat de spelers van je team de locatie van de volgende veilige zone kunnen kennen. Met deze passieve vaardigheid kun je hinderlagen voor tegenstanders opzetten. De Q-skill gooit de harpoen naar voren en als de harpoen verslaafd raakt, zal de Pathfinder snel naar het bevestigingspunt gaan, de harpoen kan ook gebruikt worden om aan te vallen. Ultieme vaardigheid zet twee standaarden op de kaart waartussen een kabel handig is om te gebruiken voor snelle bewegingen.

Afbeelding
Afbeelding

RAIF - wanneer er op een meisje wordt gericht, beginnen stemmen te spreken, waardoor je kunt ontsnappen aan vijandelijke schade of een gunstige positie kunt innemen om te schieten. De Q-skill stuurt Wraith naar het astrale vlak, het personage wordt een tijdje niet kwetsbaar voor kogels, maar je kunt zelf niet aanvallen, de vaardigheid is goed geschikt tijdens beschietingen, maar de vijand kan ook raden naar je beweging langs het blauwe pad. Ultieme vaardigheid creëert twee portalen waardoor alle personages kunnen bewegen. Bij juist gebruik kun je vluchtroutes maken voor het hele team, maar de afstand tussen de portalen is beperkt - 100 meter.

Afbeelding
Afbeelding

In Apex Legends zijn er enorm veel momenten voor verrassing en teleurstelling, zelfs nadat je op de kaart bent geland, kun je het eerste wapen niet vinden, dit betekent niet dat je in de nabije toekomst wordt gedood, je kunt een goede dekking vinden en wachten totdat de kaart is verkleind, maar op het juiste moment om een wapen te vinden en tegenstanders af te maken. Apex is een goede game, maar het mist nog steeds de persoonlijkheid van Overwatch-personages en talloze skins om Fortnite te spelen, dus in de volgende updates zullen we updates over personages en visuele skins zien.

In het spel vond ik het leuk hoe de fysica werd uitgewerkt en hoe de kaarten werden aangepast voor snelle bewegingen en sprongen, dit werd specifiek gedaan voor een dynamisch spel. In tegenstelling tot de cartoonachtige onhandigheid van Fortnite of kruipen op de grond in PUBG in Apex Legends, beweging op balletniveau, moet je rennen en hoge steunen maken, enkele meters opstijgen, soepel muren overwinnen, terwijl je geen schade oploopt door vallen van grote hoogte, blijf bewegen als een atleet, als een ninja en maak uiteindelijk een prachtig hoofdschot naar de vijand (of misschien word je tijdens de vlucht beschoten), en op dat moment geniet je van wat er op de monitor gebeurt, in het algemeen, de dynamiek is spannend, waarvoor veel Apex-spelers verliefd werden op Legends. In het spel moet je elke keer dat je je tactieken moet bedenken om het team te winnen, risico's nemen die ik niet eerder heb genomen in andere games met de Battle Royal-modus. Je moet ook voor je kameraden zorgen, door de luchtaanval rennen, om een teamgenoot te redden, je moet snel rennen en ontsnappen door lange gangen om gevaar te vermijden. Je moet van hoge kliffen springen om geschenken aan je tegenstanders te presenteren, zelfs als je in de standaardmodus loopt, kun je je een pestkop voelen en plezier hebben.

Maar niemand houdt van directe botsingen zonder vaardigheden vanwege slecht uitgebalanceerde wapens, het wapen geeft veel af en er zijn heel weinig cartridges in de winkel, dus je moet op zoek naar toevoegingen voor de stabiliteit van het wapen, maar zelfs met de juiste balans, je kunt wanhopig op het doel schieten en geen schade aanrichten …

Aanbevolen: