Hoe De Vorst Te Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Vorst Te Omzeilen?
Hoe De Vorst Te Omzeilen?

Video: Hoe De Vorst Te Omzeilen?

Video: Hoe De Vorst Te Omzeilen?
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Frost is een programma dat het spel beschermt tegen het starten van botprogramma's, illegale patches en verschillende soorten radars. Natuurlijk hebben de ontwikkelaars de beste bedoelingen, maar velen hebben geleerd deze bescherming te omzeilen en hebben het voortouw genomen. Dienovereenkomstig moeten gewone spelers ook hun toevlucht nemen tot dergelijke technieken om valsspelers in te halen en in te halen. Op dit moment zijn er verschillende manieren om de vorst te omzeilen.

Hoe de vorst te omzeilen?
Hoe de vorst te omzeilen?

instructies:

Stap 1

De eerste methode is speciaal ontworpen voor degenen die een botprogramma moeten gebruiken. Hiermee krijgt de speler veel kansen: pompen zonder de deelname van de speler, automatisch handelen, vissen, enz. De methode is uiterst eenvoudig - download een botprogramma met een ingebouwd systeem om vorst uit te schakelen. Vervolgens hoef je het alleen uit te voeren na het laden van het spelvenster, maar voordat je de login en het wachtwoord invoert, en je kunt het gebruiken. Het nadeel is dat al dergelijke programma's worden betaald, omdat ze aanzienlijke inspanningen van de ontwikkelaars vergen. Aan de andere kant zijn hun kosten laag: niet meer dan 400 roebel per maand.

Stap 2

De tweede methode is gemaakt voor degenen die alleen vorst moeten uitschakelen. Om dit te doen, moet je het spelvenster laden, vervolgens het programma uitvoeren en de optie "vorst uitschakelen" of "vorst verwijderen" er doorheen selecteren. Daarna kunt u uw eigen versie van de bot starten, patches en radars activeren. Ongeveer de helft van deze programma's is gratis, de andere helft wordt betaald. Er zijn bijna geen verschillen tussen hen, omdat het werkingsprincipe hetzelfde is, en in het geval van een vorstupdate stoppen ze allemaal met werken totdat het programma opnieuw is uitgevoerd. De productietijd voor een nieuwe versie van anti-frost is ongeveer een week.

Stap 3

Naar analogie van een botprogramma met een geïntegreerde vorstbypassmodule zijn er ook radarprogramma's met dezelfde functie. Het werkingsprincipe is vergelijkbaar, maar de radar kan tijdens het spel worden geactiveerd en verwijderd, en niet alleen bij het opstarten. Dergelijke kits worden ook betaald, de kosten van een radar zijn meestal de helft van de kosten van een bot. In totaal ongeveer 200 roebel per maand.

Stap 4

Wanneer ontwikkelaars de vorst lange tijd niet bijwerken, verschijnen er zogenaamde antivries. Ze zijn een map met programmabestanden die lijken op vorst, maar die geen beschermende functies uitvoeren. Daarom moet je, voordat je het spel start, de echte vorstmap vervangen door antivries en kun je veilig spelen. In principe zijn dergelijke programma's vrij beschikbaar, betaalde distributie is zeer zeldzaam en heeft geen voordelen en garanties - wanneer de vorst is bijgewerkt, werken ze niet meer op dezelfde manier als gratis, en niemand zal onmiddellijk een nieuwe versie leveren. Deze methode moet worden erkend als de meest onbetrouwbare.

Aanbevolen: