Hoe De Binding Te Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Binding Te Omzeilen?
Hoe De Binding Te Omzeilen?

Video: Hoe De Binding Te Omzeilen?

Video: Hoe De Binding Te Omzeilen?
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Sommige programma's hebben een proefperiode zonder licentie, waarin de koper moet beslissen of hij dit programma nodig heeft. Sommige gebruikers gebruiken deze functie voor andere doeleinden.

Hoe de binding te omzeilen?
Hoe de binding te omzeilen?

Noodzakelijk

een programma voor het opschonen van het register

instructies:

Stap 1

Nadat u de distributiekit van het gewenste programma opnieuw hebt geïnstalleerd en een bericht over de noodzaak van activering op de monitor verschijnt, volgt u de opgegeven link naar de officiële ondersteuningssite voor het softwareproduct.

Stap 2

Vul alle velden gemarkeerd met sterretjes op het formulier in met geldige gegevens. Ga daarna naar de procedure voor het betalen en kopen van een licentie.

Stap 3

Wees uiterst voorzichtig bij het invoeren van uw bankkaartgegevens of gegevens van een ander betaalmiddel, u kunt het beste het schermtoetsenbord gebruiken. Dit is de enige zekere manier om de binding van de proefversie van het programma aan uw computerhardware te verwijderen.

Stap 4

Als u niet in de gelegenheid bent om een gelicentieerde versie van het programma te kopen, gebruik dan de gratis tegenhangers met vergelijkbare functies. Als er geen zijn, maak dan het register schoon, het is heel goed mogelijk dat dit zal helpen.

Stap 5

Voer de opdracht regedit uit, waarmee de register-editor van het besturingssysteem op Windows wordt gestart. Klik in het bovenste menu op het item "Register zoeken" en voer als trefwoord de naam van het programma of een deel ervan in.

Stap 6

Verwijder uit het register de gebruiksrecords op uw computer van het programma waarvan u de binding wilt verwijderen. Download daarna het distributiepakket van het programma en installeer het opnieuw op uw computer. Als dit niet helpt, schrijf dan zelf een programma dat toezicht houdt op het verzenden van informatie naar de server vanaf uw computer.

Stap 7

Gebruik een alternatieve methode - een andere versie van het programma installeren. Vaak kan het gebruik van meerdere proefversies van programma's van verschillende samenstellingen op één computer worden toegestaan. Meestal is dit van toepassing op antivirussystemen.

Aanbevolen: