Hoe Stuurprogrammabeveiliging Te Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogrammabeveiliging Te Omzeilen?
Hoe Stuurprogrammabeveiliging Te Omzeilen?

Video: Hoe Stuurprogrammabeveiliging Te Omzeilen?

Video: Hoe Stuurprogrammabeveiliging Te Omzeilen?
Video: How to Install ADB Drivers in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Veel moderne games en educatieve schijven zijn beveiligd tegen kopiëren. Vaak werkt het mechanisme van deze bescherming volgens het volgende principe: het programma start niet als er geen optische schijf met het programma in de drive zit. Er zijn echter manieren om deze bescherming te omzeilen.

Hoe stuurprogrammabeveiliging te omzeilen?
Hoe stuurprogrammabeveiliging te omzeilen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Alcoholprogramma.

instructies:

Stap 1

Je hebt een emulatorprogramma voor virtuele schijven nodig (bijvoorbeeld Alcohol), dat ook een iso-image van je schijf maakt met een kieskeurig spel. Installeer het programma op uw computer op de lokale systeemschijf van uw computer. Start het programma Alcohol en maak een image van je diskdrive. Om dit te doen, klikt u op het item "Afbeeldingen maken" in het linkerdeel van het programmavenster, specificeert u de benodigde parameters (afbeeldingsnaam, opslaglocatie, pad naar de media) en wacht u terwijl een kopie van de schijf wordt gemaakt.

Stap 2

Voeg de gemaakte afbeelding toe aan het programma. Klik met de rechtermuisknop op het hoofdgedeelte van het Alcohol-programma en selecteer "Afbeelding toevoegen". De nieuwe afbeelding verschijnt in de lijst. Klik op het item "Virtuele schijf" in het gedeelte "Instellingen" en verander de waarde van 0 in 1. Als resultaat heb je een ander dvd-station, dit keer een virtueel station. Monteer de afbeelding op de virtuele schijf door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en "Afbeelding monteren" te selecteren.

Stap 3

U kunt de nieuwe schijf bekijken op het tabblad "Deze computer". Er hoeft geen nieuwe schijf te worden geplaatst, aangezien een bepaalde kopie van de gegevens die nodig zijn om een bepaald spel uit te voeren dat wordt beschermd door het beveiligingsstuurprogramma, in deze sectie wordt gemount. Controleer of het programma start met een virtuele schijf in de vorm van een gesimuleerde schijf. Als dit niet het geval is, sluit u uw computer af en koppelt u de schijf zelf los van het moederbord. Eenmaal ingeschakeld, is het simuleren van de schijf de enige mogelijke keuze en zal het programma het verschil niet zien.

Stap 4

Als u geen toegang hebt tot de binnenkant van een computer (bijvoorbeeld wanneer de systeemeenheid met garantiezegels is), kunt u een speciaal hulpprogramma gebruiken dat de echte schijf uitschakelt en vervangt door een virtuele - StarFuck. U kunt dit programma vinden en downloaden op internet. Je kunt het downloaden van softodrom.ru. Installeer de harde schijf in de systeemschijf.

Aanbevolen: