Video Verwerken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Video Verwerken In Photoshop
Video Verwerken In Photoshop

Video: Video Verwerken In Photoshop

Video: Video Verwerken In Photoshop
Video: Как редактировать видео в Photoshop CS6 2024, Mei
Anonim

Met de populaire grafische editor Adobe Photoshop kunt u wonderen verrichten met afbeeldingen - fotomontages en collages maken, het algehele uiterlijk van een foto verbeteren of het uiterlijk van een afgebeelde persoon onherkenbaar veranderen. Maar daartoe zijn de mogelijkheden van het programma niet beperkt. Met behulp van standaardtools kan Photoshop videobestanden vrij goed verwerken en bewerken.

Video verwerken in Photoshop
Video verwerken in Photoshop

instructies:

Stap 1

Converteer video in elke converter naar.mov- of.avi-indeling - formaten die Photoshop kan herkennen. Photoshop downloaden. Klik vervolgens op Bestand → Importeren → Videoframes naar lagen in het bovenste menu. Klik op OK en doorgaan in de vensters die verschijnen.

Stap 2

Wacht tot de video is geïmporteerd in lagen in Photoshop. U kunt het gewenste videobestand ook op een andere manier openen: Bestand → Openen. Open daarna het tabblad van het bovenste menu Venster en vink de vakjes naast Animatie ("Animatie") en Lagen ("Lagen") aan. Selecteer het frame dat u wilt bewerken door de schuifregelaar ernaartoe te verplaatsen in het deelvenster Animatie of door het te selecteren in het palet Lagen.

Stap 3

Klik op het tabblad Afbeelding en vouw de groep Aanpassingen uit. Selecteer de parameters van het contextmenu dat verschijnt om de verzadiging, tint, lichtheid te bewerken, inclusief de helderheid van bepaalde kleuren (selectieve kleur), voeg een verloop toe (gradiëntkaart). Pas de parameters aan met de schuifregelaars en sla het resultaat op door op "OK" te klikken.

Stap 4

Ruis verminderen. Selecteer op het tabblad Filter de groep Ruis en klik op Ruis verminderen. Pas de schuifregelaars voor ruisonderdrukking aan om te zien hoe het videobeeld eruit zal zien aan de linkerkant van het venster.

Stap 5

Behandel video's met Topaz Clean- of Imagenomic Portraiture-plug-ins, waarvan de.exe-bestanden en activeringssleutels op internet te vinden zijn. Open in Photoshop het tabblad Filter en de plug-in wordt aan het einde van de lijst weergegeven. Klik erop om een apart verwerkingsvenster te openen. Pas de schuifregelaars hieronder aan voor de beste resultaten. Klik op "Ok" in de rechter benedenhoek.

Stap 6

Sla het resultaat op met Bestand → Exporteren → Video renderen. Geef het bestand een naam en selecteer in Bestandsopties QuickTime Export (voor een video-uitvoer) of Afbeeldingsreeks (om een reeks afbeeldingen te krijgen).

Aanbevolen: