Video's En Foto's Verwerken

Inhoudsopgave:

Video's En Foto's Verwerken
Video's En Foto's Verwerken

Video: Video's En Foto's Verwerken

Video: Video's En Foto's Verwerken
Video: 20 INAPPROPRIATE AND EMBARRASSING MOMENTS IN SPORTS! 2024, Mei
Anonim

Voor het verwerken van foto- en videobestanden zijn er zowel tools geïntegreerd in het besturingssysteem als programma's van derden, waarvan de meeste uitgebreidere bewerkingsmogelijkheden hebben. Voor het vergroten of verkleinen van een afbeelding zijn de gebruikelijke hulpmiddelen voldoende voor u, en voor fijnere aanpassingen moet u extra software aanschaffen.

Video's en foto's verwerken
Video's en foto's verwerken

Noodzakelijk

programma's voor het bewerken van foto's en video's

instructies:

Stap 1

Gebruik de standaard Windows-softwarehulpprogramma's Paint Windows en Movie Maker om de standaardprocedures te volgen voor het vergroten of verkleinen, roteren, helderheid, contrast en videobeelden. Start ze vanuit het menu Start en open vervolgens een afbeelding of video via het menu Bestand.

Stap 2

Gebruik softwarehulpprogramma's van derden om het video-opnamebeeld in meer detail aan te passen. Controleer ook van tevoren hun systeemvereisten en zorg ervoor dat ze overeenkomen met de mogelijkheden van uw computer. Dit kunnen softwarehulpprogramma's zijn van de fabrikant Sony, Nero, Pinnacle Studio, enzovoort. Houd er rekening mee dat de meeste van hen worden betaald en dat productregistratie vereist is om ze te gebruiken.

Stap 3

Gebruik een van de programma's van uw keuze om de afbeeldingen te verwerken. Houd er ook rekening mee dat veel van hen niet gratis zijn, bijvoorbeeld het veelgebruikte Adobe Photoshop, maar onder de gratis tegenhangers zijn er ook behoorlijk multifunctionele hulpprogramma's. Voordat u afbeeldingen gaat verwerken, is het ook raadzaam om een voorbeeld van de videocursus over het gebruik van bepaalde bewerkingsfuncties te bekijken.

Stap 4

Als u een afbeelding wilt maken volgens een bepaald voorbeeld, kunt u ook de download van het bewerkingsbestand gebruiken, dat wordt ondersteund door uw grafische editor, en deze gebruiken in plaats van onafhankelijke verwerking.

Stap 5

Als u de beeldparameters van een foto of video wilt verbeteren, download dan een standaard set bewerkingen hiervoor of probeer het beeld beter te maken door zelf helderheid, contrast, onscherpte en andere bewerkingen aan te passen, maar houd er rekening mee dat als u oorspronkelijk een bestand met een kleine resolutie, probeer het niet te veel te vergroten door simpelweg het aantal pixels te vervangen.

Aanbevolen: