Leer Verwerken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Leer Verwerken In Photoshop
Leer Verwerken In Photoshop

Video: Leer Verwerken In Photoshop

Video: Leer Verwerken In Photoshop
Video: Сделайте что-нибудь ИЗОМЕТРИЧНЫМ с помощью Экшенов Photoshop 2024, Mei
Anonim

Een gladde, gezonde huid zal elke persoon veel aantrekkelijker maken. Met behulp van de grafische editor Adobe Photoshop kunt u veel van zijn gebreken verwijderen: rimpels, onregelmatigheden en vlekken. Tegelijkertijd is het erg belangrijk om op tijd te stoppen om van een levend gezicht geen plastic masker te maken.

Leer verwerken in Photoshop
Leer verwerken in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de foto in Photoshop en kopieer de afbeelding naar een nieuwe laag met de sneltoets Ctrl + J of kies de opdracht Laag dupliceren in het menu Laag. Elke correctie kan het beste op een nieuwe laag worden gedaan om het resultaat dat bij u past niet te bederven.

Stap 2

Selecteer de tool Healing Brush in de Toolbox. Beweeg de cursor over het gezonde deel van de huid en druk op alt="Afbeelding" en de linkermuisknop. De cursor verandert in een telescoopvizier: een kruis in een cirkel. Dit betekent dat de tool een voorbeeld van de tekening heeft genomen en deze als referentie zal beschouwen.

Stap 3

Klik nu op het probleemgebied - het wordt vervangen door een afbeelding van een gezonde huid. Selecteer het monster zodat het in kleur en licht niet te veel afwijkt van het gebied dat u gaat corrigeren. Verwerk de hele afbeelding op deze manier.

Stap 4

Selecteer het gezicht en de hals op de laag, d.w.z. gebieden die u gaat retoucheren. Dit kan worden gedaan met behulp van tools uit de L-groep - Lasso Tool ("Lasso") of Lasso Magnetic Tool ("Magnetische lasso").

Stap 5

Het is ook handig om snel maskerbewerking te gebruiken. Druk op Q om naar deze modus te gaan en schilder over het gezicht en de hals met een zwarte borstel, zonder de ogen, wenkbrauwen en lippen aan te raken, d.w.z. scherpe lijnen. De afbeelding wordt bedekt met een doorschijnende rode film - een beschermend masker. Een verkeerd aangebracht masker kan worden verwijderd met een witte borstel.

Stap 6

Druk nogmaals op Q om terug te keren naar de normale modus. Er verschijnt een selectie rond het gezicht. Houd er rekening mee dat nu de hele tekening is geselecteerd, behalve het gezicht - het wordt beschermd door een masker, dat in de normale modus niet zichtbaar is. Keer de selectie om met de sneltoetsen Shift + Ctrl + I en druk op Ctrl + J om het gezicht naar een nieuwe laag te kopiëren.

Stap 7

Kies in het menu Filter Gaussiaans vervagen in de groep Vervagen. Stel de straal zo in dat huidonvolkomenheden onzichtbaar worden. Selecteer in hetzelfde filtermenu in de groep Ruis de opdracht Ruis toevoegen. De radiuswaarde moet erg klein zijn, zodat de huid er niet plastisch uitziet. Verlaag de dekking van de laag tot ongeveer 50%

Aanbevolen: