Hoe Maak Je Een Foto Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Op Een Computer
Hoe Maak Je Een Foto Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Foto Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Foto Op Een Computer
Video: Hoe maak ik een screenshot in Windows? 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een afbeelding op een computer te maken. Het type afbeelding, de kwaliteit en originaliteit zijn afhankelijk van de methode. Het is mogelijk om afbeeldingen te maken, variërend van een eenvoudige screenshot tot professionele verwerking in een grafische editor.

Photoshop is een veelzijdige grafische editor
Photoshop is een veelzijdige grafische editor

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om een "screenshot"-afbeelding te maken. Bijvoorbeeld tijdens het spelen van een game, het bekijken van een video, etc. Dit kan op verschillende manieren. Het eenvoudigst is om eenmaal op het toetsenbord een toets in te drukken met de naam Print Screen of Prt Scr SysRq (de naam is meestal deze). Na het klikken wordt elke afbeelding opgeslagen op het klembord. Om het te openen, kunt u het beste een fotomanager installeren. Een programma genaamd IrfanView is voldoende. Nadat de grafische afbeelding is opgeslagen, volstaat het om in het programma op "invoegen" te drukken. Voor meer gemak kunt u het programma HardCopy Pro installeren, dat, wanneer u op Print Screen drukt, de afbeeldingen automatisch naar een speciaal daarvoor bestemde map kopieert.

Stap 2

Het is eenvoudig om een afbeelding te maken in het standaard Paint-programma. Dit programma maakt vanaf de vroegste versies deel uit van het Windows-besturingssysteem. Daarom bevindt Paint zich hoogstwaarschijnlijk in: Start - Alle programma's - Accessoires - Paint. Het programma heeft de mogelijkheid om een nieuwe afbeelding te maken of een andere te bewerken. Helaas zijn de mogelijkheden van het programma zeer beperkt, waardoor het moeilijk is om een goed beeld te creëren.

Stap 3

Een universeel hulpmiddel voor het maken van uw eigen afbeeldingen is Adobe Photoshop. Om precies te zijn, deze multifunctionele afbeeldingseditor helpt je om helemaal opnieuw een goede afbeelding te maken. Het feit is dat er veel lettertypen, stijlen en achtergronden beschikbaar zijn voor gebruik in het programma. Die. zelfs zonder speciale vaardigheden is het gemakkelijk om een goede afbeelding te maken. Bovendien zijn er veel Photoshop-tutorials op internet die zelfs een beginner extra kneepjes van het programma zullen leren.

Aanbevolen: