Hoe Maak Je Een Foto Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Vanaf Een Computer
Hoe Maak Je Een Foto Vanaf Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Foto Vanaf Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Foto Vanaf Een Computer
Video: Instagram foto's plaatsen vanaf je PC! (Zonder extra apps/programma's) 2024, April
Anonim

Het beeldscherm, zelfs ultramodern, is bedekt met een dun reflecterend materiaal. Daarom is het in wezen onmogelijk om vanaf een computer te fotograferen: ofwel wordt de flits gereflecteerd in het frame, ofwel zal natuurlijk licht in de kamer verblinding veroorzaken. Foto's gemaakt met behulp van standaard computertools zullen van veel betere kwaliteit zijn.

Hoe maak je een foto vanaf een computer
Hoe maak je een foto vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Open het toepassingsvenster met het gewenste object. Scroll zodat het object zichtbaar is.

Stap 2

Klik op de knop "Print screen". Het toont de volgende letters: "Prt Sc Sys Rq". Deze knop bevindt zich in de bovenste rij van het toetsenbord, iets rechts van het midden.

Stap 3

Open een willekeurige grafische editor. Zelfs de eenvoudigste "Paint"-standaard voor Windows OS is voldoende. In plaats daarvan kunt u ACDSee, Adobe Photoshop, Microsoft Office Picture Manager gebruiken (het is opgenomen in de nieuwste generatie Microsoft Office-toepassingen). De editor zelf zal geen belangrijke rol spelen, hoewel in eenvoudigere editors de kwaliteit van de schermafbeelding kan lijden bij het opslaan.

Stap 4

Klik indien nodig op de opdracht Nieuw bestand maken. Klik op een blanco vel papier in de bovenste menubalk op "Bewerken" en het commando "Plakken". U kunt deze bewerking vervangen door de combinatie "Ctrl-V" of door met de rechtermuisknop op het blad te klikken en een opdracht uit het contextmenu te kiezen.

Stap 5

Sla het bestand op vanaf de bovenste werkbalk. Open het menu "Bestand" en vervolgens de opdracht "Opslaan" of "Opslaan als …". Neem het screenshot op onder de gewenste naam, in het gewenste formaat en in de gewenste map door de juiste opties in het venster te selecteren.

Stap 6

U kunt ook speciale programma's gebruiken om direct schermafbeeldingen te maken en deze op internet te publiceren. Een daarvan is "Floomby". Download het programma van de ontwikkelaarssite en installeer het op uw computer. Het programma is gratis te gebruiken.

Stap 7

Open het programma. Klik in het hoofdmenu op de knop "Scherm". Het programma stuurt een screenshot naar de server van de website van het programma en geeft je een link naar het resultaat.

Aanbevolen: