Hoe Maak Je Een Flitskap?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flitskap?
Hoe Maak Je Een Flitskap?

Video: Hoe Maak Je Een Flitskap?

Video: Hoe Maak Je Een Flitskap?
Video: Hoe maak je een originele aroma lamp nacht LICHT met jouw handen 2024, April
Anonim

Websites gebruiken geanimeerde afbeeldingen als koptekst. U hoeft geen ervaren programmeur of webdesigner te zijn om zo'n flashcap op uw bron te plaatsen, u hoeft alleen de basis te kennen. Er zijn verschillende manieren om deze bewerking uit te voeren.

Hoe maak je een flitskap?
Hoe maak je een flitskap?

instructies:

Stap 1

Selecteer de animatieafbeelding die u in de koptekst van de site wilt plaatsen. Het moet ongeveer 150 pixels hoog en 900 pixels breed zijn. De parameters kunnen variëren afhankelijk van de breedte van de site en het ontwerp.

Stap 2

Als je geen geschikte flash-afbeelding hebt gevonden, maar wel een algemeen idee hebt, kun je proberen de animatie zelf te maken. Om dit te doen, kunt u een van de speciale programma's gebruiken, bijvoorbeeld de Sothink SWF Easy-toepassing, die gemakkelijk te gebruiken en zelfs voor beginners begrijpelijk is. Als gevolg hiervan zou u een bestand met een afbeelding met de swf-extensie moeten krijgen.

Stap 3

Maak een alternatieve statische afbeelding met de extensie jpg, gif of.

Stap 4

Open de code voor het bestand index.php. Maak een blok en voeg links naar de gemaakte afbeeldingen erin om een flash-header te maken. Maak DIV-parameters in het stylesheetbestand template.css, waarbij u de breedte en hoogte van de afbeelding specificeert. Als gevolg hiervan wordt de flash-afbeelding weergegeven in de kop van de site op alle pagina's, en als flash is uitgeschakeld in de browser, wordt een statische afbeelding weergegeven.

Stap 5

Gebruik de Joomla-extensie The Flash Module om een flash-sitekoptekst te maken. Met deze module kunt u eenvoudig en gemakkelijk flash-afbeeldingen op de site insluiten en alternatieve afbeeldingen maken. Installeer de Flash-module en voer deze uit in de bewerkingsmodus.

Stap 6

Open de regel "Bestandspad" en geef een link op naar de map waarin de animatie is opgeslagen. Markeer de naam van de afbeelding in de regel "Bestandsnaam" en geef de afmetingen op. Open geavanceerde opties en geef de locatie van de alternatieve afbeelding op. Voor aangepaste styling kunt u de CSS-moduletabellen gebruiken. Sla uw bewerkingen op en publiceer de flash-header op uw site.

Aanbevolen: