Hoe Srt Ondertitels Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Srt Ondertitels Te Openen
Hoe Srt Ondertitels Te Openen

Video: Hoe Srt Ondertitels Te Openen

Video: Hoe Srt Ondertitels Te Openen
Video: How to create Subtitles (srt Files - Easy way) 2024, April
Anonim

Ondertitels kunnen niet alleen worden bekeken door slechthorenden, maar ook door veel amateur bioscoopbezoekers, voor wie het belangrijk is om films in originele kwaliteit met origineel geluid te bekijken. Ook kunt u met behulp van ondertitels het vermogen om een vreemde taal te begrijpen versterken.

Hoe srt ondertitels te openen
Hoe srt ondertitels te openen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat er in de directory met je videobestand een bestand staat met dezelfde naam als de video, maar met de ondertitelextensie *.srt (in de meeste gevallen wordt dit voor het gemak op deze manier gedaan).

Stap 2

Als u Light Alloy gebruikt, start u het programma en opent u een videobestand met een ondertitelingsbestand dat u opent. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een lege plek op het paneel waar de afspeelbedieningsknoppen en de tijdteller zich bevinden. Selecteer in het contextmenu de opdracht "Bestand openen" (of druk gewoon op de F3-toets), geef vervolgens het pad naar het bestand op en klik op "Openen".

Stap 3

De video is nu actief, om het ondertitelbestand ervoor te openen, klikt u opnieuw met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het afspeelbedieningspaneel en beweegt u de muiscursor over het item "Ondertitels" en selecteert u vervolgens "Laden" (of tijdens video afspelen, drukt u op de sneltoets Alt + S). Wijs vervolgens het programma via de bladerfunctie naar de locatie van de srt-bestanden.

Stap 4

Als u The KMPlayer gebruikt, klikt u tijdens het afspelen van video met de rechtermuisknop ergens op het scherm en in het menu dat verschijnt, plaatst u de muisaanwijzer op het item Ondertitels en klikt u vervolgens in de vervolgkeuzelijst met opdrachten op Ondertitels openen. Zoek vervolgens via de bladerfunctie het ondertitelbestand en klik op de knop "Openen".

Stap 5

Als u de VLC-speler gebruikt terwijl u een videobestand afspeelt, gaat u naar het menu "Video" op het bedieningspaneel van het programma, waar u naar het item "Ondertiteltrack …" gaat en selecteert u vervolgens "Bestand laden … " opdracht. Vervolgens, op dezelfde manier, door door de bestanden op de computer te bladeren, wijst u de speler naar de locatie waar het vereiste srt-bestand zich bevindt, selecteert u het en klikt u op de knop "Laden".

Aanbevolen: