Hoe Srt Ondertitels Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Srt Ondertitels Aan Te Sluiten
Hoe Srt Ondertitels Aan Te Sluiten

Video: Hoe Srt Ondertitels Aan Te Sluiten

Video: Hoe Srt Ondertitels Aan Te Sluiten
Video: How to Turn Hulu Subtitles On and Off 2024, Mei
Anonim

Een film kijken zonder stemacteren, een vreemde taal leren via video, gehoorproblemen - in al deze gevallen is ondertiteling vereist. Ondertitels van veel films zijn op internet te vinden in srt-formaat.

Hoe srt ondertitels aan te sluiten
Hoe srt ondertitels aan te sluiten

Noodzakelijk

  • ondertitelbestand;
  • VobSub-filter;
  • mediaspeler

instructies:

Stap 1

In tegenstelling tot ingebedde ondertitels, zijn plug-in ondertitels een apart bestand. Het ondertitelformaat srt is het meest gebruikelijk en heeft de extensie.srt. Om deze ondertitels mee te laten spelen met de videostream, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Het videobestand en het ondertitelbestand moeten zich in dezelfde map bevinden en dezelfde naam hebben (maar een andere extensie). Als deze regel niet wordt gevolgd, hernoemt u de bestanden. Als het videobestand bijvoorbeeld Nature.avi heet, noem je het ondertitelbestand Nature.srt.

Stap 2

Om ondertitels automatisch te laten laden, moet uw computer een DirectVobSub-filter hebben. Als u het universele K-Lite Codec Pack installeert, wordt standaard het VobSub-filter geladen. Het K-Lite codec-pakket bevat de populaire Media Player Classic, die de meeste video- en audiobestandsindelingen ondersteunt.

Speel een film af met Media Player Classic. Als het videobestand en het ondertitelbestand dezelfde naam hebben en zich in dezelfde map bevinden, zullen de ondertitels waarschijnlijk automatisch worden weergegeven.

Stap 3

Zo niet, ga dan naar het tabblad Bestand en klik op Ondertitels laden. Zorg ervoor dat de ondertitels in het volgende filter worden weergegeven: Afspelen Tab Filters DirectVobSub Toon ondertitels Ga indien nodig naar DirectVobSub Eigenschappen om het lettertype, de kleur en de hoogte van de tekst in te stellen. Als de videostream en ondertitels niet synchroon lopen, past u de vertraging bij het afspelen van ondertitels aan.

Stap 4

Gebruik naast Media Player Classic ook andere populaire mediaspelers met ondertitelondersteuning: Light Alloy, BS Player, VLC Media Player, KMPlayer. In dit geval moet ook het VobSub-filter worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: