Hoe Ondertitels In Een Film Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels In Een Film Uit Te Schakelen
Hoe Ondertitels In Een Film Uit Te Schakelen

Video: Hoe Ondertitels In Een Film Uit Te Schakelen

Video: Hoe Ondertitels In Een Film Uit Te Schakelen
Video: Hoe ondertitels toevoegen aan een film 2024, Maart
Anonim

Ondertitels komen vaak als een extra bestand bij de video; in dit geval zijn ze een element dat op elk moment kan worden uitgeschakeld. Als je één bestand hebt, kun je de ondertiteling hoogstwaarschijnlijk niet uitschakelen.

Hoe ondertitels in een film uit te schakelen
Hoe ondertitels in een film uit te schakelen

Noodzakelijk

video speler

instructies:

Stap 1

Als u een video afspeelt met de Media Player Classic, klikt u op het pictogram met het codec-pictogram in het menu, waarna een vervolgkeuzemenu op uw scherm moet verschijnen. Selecteer "Ondertitels verbergen" of "Ondertitels verbergen" als u een Engelse versie van de software hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Om ondertitels uit te schakelen bij het bekijken van films en andere video-opnames in verschillende externe spelers, gebruikt u het menu Afspelen of probeert u met de rechtermuisknop op de opname te klikken die wordt afgespeeld. Het hangt allemaal af van de software die u gebruikt.

Stap 3

Houd er rekening mee dat veel programma's een functie voor ondertiteling hebben vanuit het hoofdmenu. Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met de interface voordat u de spelers gebruikt, in de toekomst zult u gemakkelijker de functies ervan kunnen bedienen.

Stap 4

Als de ondertitels zijn ingesloten in de opname (ze komen in één bestand met de film), kijk dan naar de bestandsextensie. Om dit te doen, schakelt u de weergave van extensies voor geregistreerde bestandstypen in de mapweergave-instellingen in via het bedieningspaneel van de computer. Als het bestandsformaat niet.mkv is, zijn de ondertitels hoogstwaarschijnlijk ingesloten in de video en kunnen ze in uw geval niet worden uitgeschakeld.

Stap 5

Als je een video hebt met ingesloten ondertitels die niet kunnen worden uitgeschakeld, download de opname dan opnieuw zonder deze. Om dit te doen, kunt u speciale sites en andere bronnen gebruiken om bestanden tussen gebruikers uit te wisselen.

Stap 6

Houd er rekening mee dat in het geval van het online bekijken van een video (bijvoorbeeld op youtube.com of andere bronnen die bedoeld zijn om video op te slaan), het onmogelijk is om ondertitels uit te schakelen. Gebruik hiervoor gewoon de zoekfunctie voor een reguliere versie om te bekijken.

Aanbevolen: