Hoe Ondertitels Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels Te Verhogen
Hoe Ondertitels Te Verhogen

Video: Hoe Ondertitels Te Verhogen

Video: Hoe Ondertitels Te Verhogen
Video: Ondertitels veranderen 2024, Mei
Anonim

Soms is de tekst bij het bekijken van videobestanden met ondertiteling niet altijd zichtbaar en begrijpelijk. Om de ondertitels te vergroten, zijn er speciale programma's die in deze richting werken, maar de weergave-instellingen kunnen in de speler worden gewijzigd.

Hoe ondertitels te verhogen
Hoe ondertitels te verhogen

Noodzakelijk

K-Lite Codec Pack-programma

instructies:

Stap 1

Download het K-Lite Codec Pack van de officiële website van de fabrikant, bij voorkeur de nieuwste versie. Het is niet alleen handig omdat het ondersteuning biedt voor de meeste video-afspeelformaten, het bevat ook een mediaspeler die in de toekomst nodig is, die de functie ondersteunt van het verhogen van ondertitels tijdens het bekijken.

Stap 2

Installeer het programma door ondersteuning te selecteren voor de soorten videobestanden die u in de toekomst op uw computer wilt afspelen, en het beste van alles is dat u alle vakjes aanvinkt.

Stap 3

Koppel de bestanden indien nodig aan de nieuwe speler. In dit geval worden ze alleen hierdoor geopend en het is alleen mogelijk om dit te wijzigen door naar de juiste instellingen te gaan. Er is ook de mogelijkheid van gedeeltelijke associatie alleen voor bepaalde soorten bestanden. Voltooi het installatieproces, start indien nodig uw computer opnieuw op.

Stap 4

Open de map met de video die u wilt afspelen. Klik erop met de rechtermuisknop, selecteer het menu-item "Openen met het programma …". Er verschijnt een klein venster op uw scherm met een lijst van alle geïnstalleerde applicaties op uw computer.

Stap 5

Selecteer daarin het recentelijk geïnstalleerde programma. Als het niet in de lijst staat, gebruik dan de knop Bladeren en voeg het toe door op uw lokale schijf te zoeken in de map Program Files.

Stap 6

Pauzeer bij het openen van een video met ondertitels het afspelen in de speler en open het menu-item Afspelen in de bovenste werkbalk. Selecteer de ondertitelinstelling, specificeer daar de gewenste grootte, kleur en andere parameters tijdens het afspelen. U kunt ze verhogen totdat ze zichtbaar worden voor uw oog.

Stap 7

Wijzigingen toepassen en verder browsen. Het is het beste om geen ondertiteling in kleur te gebruiken, omdat wit veel gemakkelijker waar te nemen is.

Aanbevolen: