Hoe Een Kabouter Te Pompen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kabouter Te Pompen
Hoe Een Kabouter Te Pompen

Video: Hoe Een Kabouter Te Pompen

Video: Hoe Een Kabouter Te Pompen
Video: Het kabouterlied - Ga je mee (Kabouter lied) 2024, April
Anonim

In het systeem van rassen en klassen van het populaire online spel Lineage 2 neemt het ras van kabouters een aparte plaats in. Het omvat geen mystieke klassen, ridderklassen, tovenaars en oproepers. Kabouters zijn slechts krijgers, met slechts twee soorten (verzamelaar en smid). Deze klassen zijn echter gewoon onvervangbaar in het spel. De smid heeft een uniek vermogen om items te maken en de verzamelaar heeft de mogelijkheid om extra middelen van monsters te krijgen. Hoe hoger het niveau van de kabouter, hoe hoger de vaardigheidsniveaus, hoe waardevoller zo'n personage is. En om het niveau te verhogen, moet je de kabouter pompen.

Hoe een kabouter te pompen
Hoe een kabouter te pompen

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - geïnstalleerde client Lineage II;
  • - account op de officiële server Lineage II.

instructies:

Stap 1

Begin karakterontwikkeling. Onmiddellijk na het maken ervan, ga je naar het Kamael-dorp met behulp van een speciale teleportrol uit je inventaris. Voltooi de reeks speurtochten aangeboden door NPC Markella. Ga naar het dorp van kabouters, neem contact op met de NPC "Newbie Helper". Volg zijn instructies en doorloop een reeks missies in dit dorp. Nadat je level 18 hebt bereikt, voltooi je de zoektocht naar het eerste beroep en daarna de missies "Path of Destiny" en "Disturbing News". Het karakterniveau wordt 21 of 22.

Stap 2

Upgrade de kabouter naar niveau 40. Nadat je je eerste klas transfer hebt voltooid, koop en gebruik je een zware pantserset van D-klasse. Koop een speer en een knots (ook D-klasse). Ga naar de locatie "Fortificatie van de partizanen". Verhoog het niveau van je personage naar 28-30 door grote groepen monsters (de zogenaamde "locomotieven") te verzamelen en te doden met een speer. Beweeg over de locatie naar monsters van een hoger niveau en verhoog het niveau van het personage naar 36. Begin met het voltooien van speurtochten voor het tweede beroep. Niveau omhoog in jachtgebieden op basis van de gegevens in het kaartdashboard. Krijg een tweede klas transfer.

Stap 3

Ontwikkel je personage tot level 61 om items van rang A te kunnen dragen. Koop wapens, sieraden en bepantsering van rang C. Je moet een speer en een tweehandige knots kopen (een kabouter van de klasse "verzamelaar" een dolk kan kopen in plaats van een knuppel). Op niveaus 40-61 is het logisch om de Plated Leather Set als je belangrijkste pantserset te kiezen vanwege de unieke bonus. Het is goed als alle set-items worden geüpgraded naar +6. Op niveau 52 is het raadzaam om wapens en sieraden te wisselen voor items van rang B. Snelle opties om op deze niveaus te pompen, zijn ook "het besturen van stoomlocomotieven". In dit geval kunnen dwergen uit de smidseklasse een exploderende golem gebruiken om te jagen in de Tanor Canyon-locatie. De nivellering vindt vrij snel plaats in de locatie "Magic Valley" in combinatie met het karakter van de klasse "Sage Shillen" vanwege de aanwezigheid van de vaardigheden "Blessing of Blood" en "Stigma Shillene".

Stap 4

Bereik level 76 en voltooi de speurtochten voor het derde beroep. Nadat je level 61 hebt bereikt, wissel je je pantser en wapens in voor items van klasse A. Je moet kiezen tussen de Tallum Heavy Armour Set, die de aanvalssnelheid verhoogt, en de Majestic Heavy Armour Set, die de bescherming tegen verdoving en STR verhoogt, maar vermindert CON. Meteen vanaf level 61 kun je beginnen met pompen in de "Garden of Monsters"-locatie. Dwergen uit de smidsklasse, gecombineerd met Sage Shillen, kunnen snel meerdere niveaus in het oude slagveld bereiken met behulp van een exploderende golem. Op level 70-76 is het voordelig om een kabouter te ontwikkelen in de "Abandoned Workshop"-locatie. Zeer goed pompen in "Hot Springs" op niveaus 72 en hoger (hier is het beter om de "Great Majesty Heavy Armor Set" te gebruiken). Het is ook de moeite waard om de locatie "The Camp of the Fauns Cooking" te proberen.

Stap 5

Ontwikkel je karakter tot level 85. Ruil je wapens, bepantsering en sieraden voor items van klasse S. Upgrade je wapens en bepantsering met attribuutstenen. Neem deel aan raid-bazen om waardevolle items te krijgen. Na het bereiken van niveau 76 wordt ontwikkeling zonder groep erg moeilijk. Focus daarom op interactie met andere spelers. Gebruik het kaartinformatiepaneel om upgradelocaties te vinden.

Aanbevolen: