Hoe Een Videokaart Op Te Pompen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Videokaart Op Te Pompen?
Hoe Een Videokaart Op Te Pompen?

Video: Hoe Een Videokaart Op Te Pompen?

Video: Hoe Een Videokaart Op Te Pompen?
Video: Grafische kaart hoe werkt het installeren en configureren 2024, Mei
Anonim

De game-industrie heeft de afgelopen jaren een grote sprong voorwaarts gemaakt. Computerspellen zijn zo realistisch geworden dat sommige pc's het gewoon niet kunnen bijbenen. Er zijn twee uitwegen: werk jaarlijks de binnenkant van uw "machine" bij, of zoek naar manieren om de videokaart te upgraden.

Hoe een videokaart op te pompen?
Hoe een videokaart op te pompen?

instructies:

Stap 1

Verhoogde productiviteit kan worden bereikt door software-updates. Drivers voor apparaten zijn gratis beschikbaar op de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

Als de videokaart "GeForce" is, gebruik dan de "NVIDIA"-stuurprogramma's. Je kunt ze downloaden van www.nvidia.ru. Als je bord van AMD is, gebruik dan de stuurprogramma's van de site www.support.amd.com. Deze bronnen bevatten de nieuwste stuurprogramma's voor elke apparaatserie

Stap 3

Om de kwaliteit van de afbeelding in games te verbeteren, moet u "DirectX" bijwerken. Op dit moment kan de huidige versie gratis worden gedownload van de officiële website.

Stap 4

Er is een aangepaste manier om de videokaart te "pompen". In het jargon van programmeurs - overklokken. U kunt de videokaart overklokken met speciale hulpprogramma's. De meest bekende daarvan is "RivaTuner".

Stap 5

Voordat je het bord gaat overklokken, moet je een goede koeler hebben. Het risico bestaat dat de kaart oververhit raakt en defect raakt.

Stap 6

Bij het installeren van een nieuw koelsysteem is het de moeite waard om de binnenkant van de pc stofvrij te maken. Vervuiling heeft een nadelig effect op de prestaties. Gebruik hiervoor een zachte doek en een borstel. Met een föhn blaas je stof van moeilijk bereikbare plekken. Het wordt niet aanbevolen om een stofzuiger te gebruiken, omdat deze kleine onderdelen van de computer kan beschadigen en vernietigen.

Aanbevolen: