Hoe Alchemy Snel In Skyrim Te Pompen

Inhoudsopgave:

Hoe Alchemy Snel In Skyrim Te Pompen
Hoe Alchemy Snel In Skyrim Te Pompen

Video: Hoe Alchemy Snel In Skyrim Te Pompen

Video: Hoe Alchemy Snel In Skyrim Te Pompen
Video: Skyrim: ЧИТЫ на броню, оружие, чары и алхимия 2024, Mei
Anonim

Met de Alchemy-vaardigheid in Skyrim kun je nuttige drankjes en vergiften maken. De speler kan zelf unieke tincturen maken die andere eigenschappen hebben dan gewone drankjes. Naast het verdienen van hun verkoop, zijn drankjes belangrijk voor sommige verhaalmissies, waardoor de speler nieuwe mogelijkheden krijgt om te communiceren met de personages van de Skyrim-wereld.

Hoe Alchemy snel in Skyrim te pompen
Hoe Alchemy snel in Skyrim te pompen

instructies:

Stap 1

Ga naar de Whiterun-locatie om de Alchemy-vaardigheid in Skyrim te verbeteren. Daar vind je het huis van een van de personages in het spel, de alchemist Arcadia. Praat met haar en vraag toestemming om het alchemielaboratorium te gebruiken. Koop of steel daarna een ring met een smaragd van haar, wat de vaardigheid van Alchemy verhoogt.

Stap 2

Rust dit item uit, gebruik dan het laboratorium en begin met het brouwen van het drankje. Geef het bij het maken een vaardigheid die de herstelvaardigheid verhoogt. Als het klaar is, verwijder je alle items die een bonus geven aan de Alchemy-vaardigheid van het personage en drink je het drankje.

Stap 3

Trek nu weer de items aan die Alchemy een bonus geven, inclusief de ring, die nu meer bonussen geeft dan voorheen. Begin opnieuw met het brouwen van hetzelfde drankje. Verwijder alle items, drink het drankje en doe de smaragdgroene ring weer om, die nog krachtiger is geworden. Herhaal de procedure totdat deze ring een bonus geeft die je Alchemy-vaardigheid verhoogt tot de waarde die je nodig hebt.

Stap 4

Een andere manier om de vaardigheid te verbeteren, is door zoveel mogelijk ingrediënten te vinden of ze te kopen bij handelaren in de Whiterun-locatie. Gebruik daarna het alchemielaboratorium en maak zoveel mogelijk drankjes als je kunt, waardoor de alchemievaardigheid toeneemt. Verkoop de afgewerkte drankjes en koop met de opbrengst nieuwe ingrediënten en begin opnieuw met het maken van drankjes. Herhaal deze stappen totdat je de gewenste vaardigheid hebt verbeterd.

Stap 5

Een langzame maar zekere manier om alchemie te verbeteren, is door de eigenschappen van ingrediënten te verzamelen en te onderzoeken. Verzamel onderweg alle planten, maar ook dieren- en visvlees dat je kunt eten. Eet ze op en je personage zal zich bewust zijn van alle eigenschappen van dit ingrediënt, wat de Alchemy-vaardigheid zal vergroten.

Stap 6

Je kunt de Alchemy-vaardigheid ook upgraden met een code. Druk op de tilde-toets ("~") en open de console. Voer in het geopende venster: advskill Alchemy in en specificeer het nummer waarnaar u de vaardigheid wilt pompen. Daarna zal het vermogen van je personage voor alchemie dramatisch toenemen.

Aanbevolen: