Kritiek Pompen

Inhoudsopgave:

Kritiek Pompen
Kritiek Pompen

Video: Kritiek Pompen

Video: Kritiek Pompen
Video: Gideon van Meijeren v 'Zelden zoveel onzin gehoord' Sander Dekker - Rechtspraak Tweede Kamer 2024, Mei
Anonim

Kreta is een personageklasse voor online multiplayer-spellen. Het onderscheidt zich door enorme schade toegebracht aan de vijand, meestal met behulp van bijlen en dolken. Maar het nadeel van zo'n personage is een kleine hoeveelheid gezondheid en een kleine overlevingskans in de strijd.

Kritiek pompen
Kritiek pompen

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Ga naar de online game-site om je personage te registreren en criteriumboost uit te voeren. Deze karakterklasse is te vinden in bijna alle games. Neem Fight Club als voorbeeld. Typ https://www.combats.com/ in de adresbalk van uw browser. Selecteer de optie "Registreren". Vul de standaard formuliervelden in om een crit-teken te maken.

Stap 2

Verdeel uw parameters na het maken van tekens. Voeg één toe aan kracht, twee aan uithoudingsvermogen. Pomp bij daaropvolgende verhogingen van het nulniveau precies deze kenmerken. Voor het eerste niveau moet je 7-3-4-8 modifiers krijgen. Gevecht. Voeg geen parameters toe aan wendbaarheid. Wanneer u naar het 3e niveau gaat, moet u de volgende indicatoren hebben: 8-3-15-2.

Stap 3

Koop potten met intuïtie wanneer je naar het 4e niveau gaat, drink ze allemaal totdat je verslaafd raakt aan intuïtie. Haal deze maand spullen uit het riool. Loop door de grotten om ervaring op te doen en neem het vijfde niveau van kritisch pompen. Ervaring is zeker beter om in gevechten te komen als je vrienden hebt die je zullen begeleiden. Je hebt ook tanden nodig.

Stap 4

Pak de donkere metalen ring op het vijfde niveau. Krijg 3 parameters van behendigheid en 3 kracht, gooi de rest in intuïtie. Op volgende niveaus moet je 75 intuïtiepunten hebben. Dit geeft MF Kreta 425 en 300 Anticrite. Schaf een altaarring aan en incasseer bloedige vergoedingen.

Stap 5

Upgrade het dier op niveau 8, graaf ook grotten. U moet parameters 35-20-100-30 bereiken. Ontvang twee statistieken van de grot, krijg bracers van talenten, evenals de Leggings of Dusk en de Helm of Dreams. Verhoog de fbk naar het zevende niveau. Je moet ook het ridderschap van de dop krijgen om kritiek met hoge schade te pompen en de mogelijkheid te krijgen om energieherstelrollen (+120) te gebruiken in gevechten. Daarnaast heb je betoverde items en krakers van hoogbegaafdheid nodig.

Aanbevolen: