Hoe U Uw Foto's Kunt Ordenen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto's Kunt Ordenen
Hoe U Uw Foto's Kunt Ordenen

Video: Hoe U Uw Foto's Kunt Ordenen

Video: Hoe U Uw Foto's Kunt Ordenen
Video: Hoe kun je het beste foto's sorteren (Lightroom Classic) 2024, April
Anonim

Als je ooit een echte DSLR-camera in handen hebt gehad, voelde je waarschijnlijk een gepassioneerde jacht op iets of iemand om te fotograferen. Na verloop van tijd verzamelt elke fotograaf een groot aantal foto's op de computer. Het maakt niet uit of je een beginner of een professional bent, foto's stapelen zich op. Vóór de komst van digitale camera's konden foto's niet zo snel accumuleren, film kopen en foto's afdrukken was een constante kostenpost van de fotograaf. Er is een gezegde: "Als je iemand wilt ruïneren, geef hem dan een camera." Om orde op zaken te stellen tussen alle afbeeldingen, kunt u speciale hulpprogramma's gebruiken.

Hoe u uw foto's kunt ordenen
Hoe u uw foto's kunt ordenen

Noodzakelijk

Google Picasa-software

instructies:

Stap 1

Vandaag heeft een groot bedrijf, Google, zijn product Picasa gepresenteerd. Het is geschikt voor zowel fotografen als webdesigners. Het programma biedt een hele gigabyte aan persoonlijke ruimte op het netwerk, d.w.z. u kunt foto's uploaden naar de server terwijl u in hetzelfde programma blijft.

Stap 2

Als u al uw foto's van uw camera naar één map kopieert, bijvoorbeeld "Mijn afbeeldingen", dan is het soms moeilijk om het gewenste kader te vinden. Picasa kan de mappen scannen die al uw foto's bevatten en vervolgens categoriseren, d.w.z. ze kunnen worden gesorteerd op aanmaakdatum, type, enz.

Stap 3

Wanneer u uw foto's naar een computer kopieert, vergeet dan niet dat elk technologisch wonder niet eeuwig duurt. Op een dag komt u misschien thuis en uw harde schijf zal onleesbaar blijken te zijn, daarom is het de moeite waard om na te denken over een voortijdige back-up van uw gegevens. Probeer uw foto's vaker naar dvd's te kopiëren.

Stap 4

De voor u belangrijkste foto's kunnen op uw persoonlijke server worden geplaatst. U kunt foto's van maximaal één gigabyte kopiëren. Deze foto's blijven voor altijd. Indien gewenst is het mogelijk om foto's in een verborgen map te plaatsen. Afbeeldingen uit een verborgen map zijn alleen voor jou beschikbaar.

Aanbevolen: