Hoe Kan Een Virale Banner Worden Verwijderd?

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Een Virale Banner Worden Verwijderd?
Hoe Kan Een Virale Banner Worden Verwijderd?

Video: Hoe Kan Een Virale Banner Worden Verwijderd?

Video: Hoe Kan Een Virale Banner Worden Verwijderd?
Video: PRIJS!!! Wie maakt de HoeGaatDat Banner?! 2024, Mei
Anonim

Een groot aantal gebruikers is een banner tegengekomen die verschijnt wanneer het besturingssysteem opstart. Om een dergelijk virus te verwijderen, moet u verschillende methoden proberen.

Hoe kan een virale banner worden verwijderd?
Hoe kan een virale banner worden verwijderd?

Noodzakelijk

Genees het

instructies:

Stap 1

Gebruik een andere computer, laptop of mobiele telefoon om de volgende sites te openen: https://www.drweb.com/unlocker/index, https://sms.kaspersky.com, https://www.esetnod32.ru/.support/winlock. Zoek speciale velden op de geopende internetpagina's en vul ze in met de tekst van de virale banner. Meestal is een telefoonnummer vereist

Stap 2

Elke site biedt u verschillende opties voor wachtwoorden. Voer ze in het bannerveld in om het uit te schakelen. Met deze methode kunt u geen extra programma's gebruiken, maar het werkt uiterst zelden.

Stap 3

Start de geïnfecteerde computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Windows Veilige modus". Druk op de Enter-toets. Wacht tot je besturingssysteem opstart in de veilige modus. Maak verbinding met internet en open de linkpagin

Stap 4

Download een applicatie die is ontworpen om uw systeem te scannen en virusbestanden te vinden. Start uw computer opnieuw op en ga naar de normale besturingssysteemmodus. Start het CureIt-programma. Tijdens de scan verschijnen er vensters waarin u wordt gevraagd de virusbestanden te verwijderen. Bevestig deze handeling. Start uw computer opnieuw op nadat het scannen is voltooid.

Stap 5

Als de virusbanner blijft werken, herhaal dan de procedure om naar de veilige modus van het besturingssysteem te gaan. Open het lokale station waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd en navigeer naar de Windows-map. Open de System32-map. Zoek naar alle dll-bestanden in de geselecteerde map.

Stap 6

Zoek tussen deze bestanden die waarvan de naam eindigt met de letters lib. Selecteer ze en verwijder ze. Start uw computer opnieuw op en zorg ervoor dat er geen virusbanner is.

Aanbevolen: