Hoe De Begroeting In Windows Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Begroeting In Windows Te Veranderen
Hoe De Begroeting In Windows Te Veranderen

Video: Hoe De Begroeting In Windows Te Veranderen

Video: Hoe De Begroeting In Windows Te Veranderen
Video: How to Change Date and Time in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Als u de Windows-screensaver beu bent, kunt u deze vrij eenvoudig vervangen. Om dit te doen, hoeft u geen gevorderde pc-gebruiker te zijn, basiskennis van het werken op een computer is voldoende.

Hoe de begroeting in Windows te veranderen
Hoe de begroeting in Windows te veranderen

instructies:

Stap 1

Open het systeembestand "С: / Windows / System32 / Logonui.exe" op uw computer. Soms lijkt de naam van de toepassing op LogonUI en niet op Logonui.exe, wat de essentie niet verandert. Maak een kopie van deze applicatie en verplaats deze naar een andere locatie op uw pc. Met haar zul je verder moeten werken. De oorspronkelijke LogonUI moet worden hernoemd en op zijn plaats worden gelaten. Dit is nodig zodat u op elk moment de standaard Windows-instellingen kunt hervatten. Om dit te doen, moet u het gewijzigde programma verwijderen.

Stap 2

Download Resource Hacker van internet. Omdat het niet veel ruimte in beslag neemt, is het downloaden vrij snel - letterlijk een minuut of twee, waarna een archief met deze applicatie op je computer verschijnt. Resource Hacker vereist geen langdurige speciale installatie en u kunt het programma rechtstreeks vanuit het archief uitvoeren. Open de systeemtoepassing LogonUI vanuit het menu Bestand. Aan de linkerkant van het toepassingsvenster ziet u twee mappen.

Stap 3

Open eerst de map Bitmaps en vervolgens de submap 100. Dit opent het tabblad 1049. U moet er met de rechtermuisknop op klikken en de taak Resource vervangen selecteren. Vervolgens moet u de afbeelding opgeven die op het scherm moet verschijnen bij het starten van de pc. Houd er rekening mee dat het in BMP-formaat moet zijn.

Stap 4

Open de volgende map String Table en vervolgens submap 1, waarna u het tabblad 1049 moet openen. Vervolgens moet u aan de rechterkant in het venster het woord "Greeting" vinden, dat u verwijdert en een andere in de plaats schrijft. Klik na deze manipulaties op Script compileren om de wijzigingen op te slaan. Sla alle wijzigingen van de LogonUI-toepassing op door de taak Opslaan als te selecteren in het menu Bestand. Daarna kunt u het programma Resource Hacker sluiten. Vervolgens moet LogonUI met de wijzigingen in de systeemmap worden geplaatst en de pc opnieuw opstarten.

Aanbevolen: