Een Systeem Klonen

Inhoudsopgave:

Een Systeem Klonen
Een Systeem Klonen

Video: Een Systeem Klonen

Video: Een Systeem Klonen
Video: How To: Windows 10 klonen / übertragen ohne Neuinstallation - 2021 2024, Mei
Anonim

Er kunnen verschillende methoden worden gebruikt om een exacte kopie van een besturingssysteem te maken. Het belangrijkste is om te onthouden dat u het gekloonde besturingssysteem niet op een andere computer kunt gebruiken.

Een systeem klonen
Een systeem klonen

Noodzakelijk

Partitiemanager

instructies:

Stap 1

Probeer eerst een kloon van het besturingssysteem te maken met behulp van de afbeelding. Deze methode is bruikbaar bij het werken met Windows Seven OS. Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Systeem en beveiliging". Open nu het item "Back-up en herstel". Zoek het item "Een systeemkopie maken" in het paneel met geavanceerde opties en navigeer ernaar.

Stap 2

Geef in het venster dat verschijnt de locatie op voor het opslaan van de toekomstige systeemkopie. In deze situatie is het beter om de partitie van de harde schijf te gebruiken waarnaar u het geïnstalleerde besturingssysteem wilt kopiëren. Klik nu op de knop Volgende.

Stap 3

Zorg ervoor dat in het volgende venster twee partities op de harde schijf worden weergegeven. Klik op de knop Archiveren en wacht tot het proces voor het maken van de afbeelding is voltooid.

Stap 4

Plaats nu uw Windows 7-installatieschijf in uw dvd-station en sluit uw computer af. Koppel de fysiek oude harde schijf los. Start het proces van het installeren van het besturingssysteem op een nieuwe harde schijf. Selecteer in het menu met extra herstelopties het item "Het systeem herstellen vanaf een afbeelding". Geef de opslaglocatie voor het systeemarchief op.

Stap 5

Als deze methode niet bij u past, gebruik dan het programma Partition Manager. Download en installeer deze app. Start uw computer opnieuw op en start Partitiebeheer.

Stap 6

Open nu het menu "Wizards". Selecteer "Sectie kopiëren". Klik in het nieuwe venster op de knop Volgende. Selecteer in het volgende menu de partitie (systeem), waarvan u een kopie wilt maken. Klik volgende".

Stap 7

Geef nu de opslaglocatie op voor de toekomstige kopie. Dit vereist de aanwezigheid van een niet-toegewezen gebied op een andere harde schijf. Klik op de knop Voltooien.

Stap 8

Herhaal het proces van het maken van een kopie van de partitie met de opstartsector van de schijf. Klik op de knop Wijzigingen in behandeling toepassen. Wacht tot het programma alle vereiste bewerkingen heeft voltooid.

Aanbevolen: