Schijfcontrole Omzeilen

Inhoudsopgave:

Schijfcontrole Omzeilen
Schijfcontrole Omzeilen

Video: Schijfcontrole Omzeilen

Video: Schijfcontrole Omzeilen
Video: Fixing a Viewer's BROKEN Gaming PC? - Fix or Flop S1:E1 2024, Mei
Anonim

Wanneer u gelicentieerde schijven gebruikt, is er een wens om de controle volledig te omzeilen en de volledige inhoud sneller te bekijken. Authenticatie kost tijd. En ik wil het spel bijvoorbeeld sneller draaien. In deze situatie zal speciale software helpen, waardoor u schijfcontroles volledig kunt omzeilen en virtuele kopieën kunt maken.

Schijfcontrole omzeilen
Schijfcontrole omzeilen

Noodzakelijk

Personal computer, Alcoholprogramma

instructies:

Stap 1

Om de schijfcontrole te omzeilen, hebt u het programma Alcohol en elke HEX-editor nodig, bijvoorbeeld WinHEX. Voer het hulpprogramma Alcohol uit, dat u op internet kunt downloaden. Ga naar de subsectie "Gegevenstypen". Aan de rechterkant staan de beschermingslijsten. Kies een willekeurige, bijvoorbeeld StarForce 1/2/3. Wijzig het gedeelte "Nauwkeurigheid" van "Normaal" in "Hoog". Klik OK.

Stap 2

Klik op Afbeelding maken. Stel "Gegevenstype" in op StarForce 1/2/3. Selecteer het station waar uw schijf zich bevindt. Stel de snelheid in op 4x en klik op "Volgende". Selecteer het pad en de map waar u de toekomstige schijfkopie wilt opslaan. Klik op de knop "Start". Alcohol zal u vragen om de DPM-meetsnelheid te selecteren, selecteer 4x. Klik op de knop "OK". Er hoeft niets te worden gedaan tijdens het verwijderen van de DPM (topologie). Alle externe programma's moeten worden uitgeschakeld. Het topologieproces eindigt en het kopiëren van de schijf begint. Wanneer 1% verschijnt, klikt u op Annuleren. Als de vraag "Verwijderen" verschijnt, vul dan "nee" in.

Stap 3

Vervolgens moet u de afbeelding bijsnijden. Open het resulterende bestand in de WinHex-editor. Het bestand heeft de extensie *. MDF. Stel in het menu Beeld (bovenaan) de optie Alleen tekstweergave in. Zoek nu de namen van de bestanden van de schijf in deze lijst. Eerst gaan ze met normale tekst, zoals AUTORUN. EXE, dan met dergelijke A. U. T. O. R. U. N.. E. X. E. Zoek de naam van welk bestand, geschreven op een normale manier, de bestanden beginnen met een punt. Nadat u het bestand hebt gevonden, plaatst u de cursor erop en schakelt u over naar de weergave alleen Hex-weergave (allemaal op dezelfde plaats in het menu Beeld). Zoek na de cursorpositie de volgende reeks 00 FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF. Selecteer alle tekst (met een simpele selectie).

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop, selecteer het tabblad Bewerken, na Blok kopiëren en In nieuw bestand. Sla op waar je wilt en geef het dezelfde naam als het originele bestand (met de extensie MDF). Het bestand zal ongeveer 200 kb groot zijn (afhankelijk van het aantal bestanden op de schijf kan de grootte variëren). Gooi dit bestand en MDS nu in één map. Nu kunt u de afbeelding koppelen aan Alcohol.

Stap 5

Ga naar het register. Klik op "Start" en selecteer "Uitvoeren". Schrijf in de "Opdrachtregel" het woord regedit.exe. Klik OK". Open zo'n sectie HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetEnumRootSYSTEM. Daar zie je vier mappen (0000, 0001, 0002, 0003). Zoek in welke de parameter Service de waarde a347bus heeft. Klik met de rechtermuisknop in de gevonden map en selecteer "Machtigingen …". Selecteer de SYSTEM-gebruiker in het venster dat verschijnt. Stel het in op "Volledige toegang" en "Lezen" bans. Klik op het woord "OK".

Aanbevolen: