Een Gecompileerd Bestand Maken

Inhoudsopgave:

Een Gecompileerd Bestand Maken
Een Gecompileerd Bestand Maken

Video: Een Gecompileerd Bestand Maken

Video: Een Gecompileerd Bestand Maken
Video: Een zip bestand maken 2024, Mei
Anonim

Compilatie is in de regel de procedure voor het converteren van de broncode van een programma dat is geschreven in een taal op hoog niveau naar een kant-en-klare module in een machinegerichte taal. Dat wil zeggen, een programma geschreven in een voor mensen leesbare taal wordt vertaald in codes die een computer kan uitvoeren met een minimum aan voorbewerking. Er worden verschillende compilerprogramma's gebruikt voor broncode die in verschillende programmeertalen is geschreven.

Een gecompileerd bestand maken
Een gecompileerd bestand maken

instructies:

Stap 1

Als u het bronbestand van een flash-element moet compileren dat is opgeslagen in een bestand met de fla-extensie, dan kunt u hiervoor bijvoorbeeld de Adobe Flash-toepassing gebruiken - deze wordt meestal gebruikt om flash-films te maken en te bewerken voor verschillende doeleinden. Begin de compilatieprocedure door het bestand met de broncode te downloaden. Dit kan worden gedaan door het standaarddialoogvenster voor het openen van bestanden op te roepen met de opdracht "Openen" in het gedeelte "Bestand" van het toepassingsmenu. U kunt ook de sneltoetsen ctrl + o gebruiken of dubbelklikken op het fla-bestand met de muis. Druk op de toetsencombinatie ctrl + enter als de bestandscode niet hoeft te worden bewerkt en het enige doel van de bewerking is om deze te compileren. Adobe Flash voert de nodige acties uit en u ziet het flash-element in zijn voltooide vorm op het scherm en het gecompileerde bestand wordt opgeslagen met dezelfde naam, maar met de swf-extensie.

Stap 2

Als u bijvoorbeeld de broncode van een indicator of een Expert Advisor moet compileren die wordt gebruikt bij het handelen op de Forex-markt in MetaTrader-terminals, zal de volgorde van acties ongeveer hetzelfde zijn. Begin met het laden van het bronbestand in MetaEditor, dat automatisch samen met de terminal wordt geïnstalleerd. Dit kan worden gedaan via het open-commando in de bestandssectie, met behulp van de sneltoets ctrl + o, of door te dubbelklikken op het bestand met de broncode met de extensie mq4 of mq5 (afhankelijk van de terminalversie). Gebruik om te compileren het commando compileren in de bestandssectie van het editormenu of de f5-toets. De gecompileerde code wordt opgeslagen in een bestand met de extensie ex4 of ex5.

Stap 3

Als u een bestand moet compileren met de chm-extensie, die meestal wordt gebruikt om helpdocumenten in html-indeling op te slaan, dan moet u bijvoorbeeld in het Htm2Chm-programma op de knop "Maken" in het hoofdmenu klikken toepassingsvenster. Het programma opent een dialoogvenster, in de overeenkomstige velden waarvan u het bronbestand, de locatie van het gecompileerde bestand, de titel van het document, de taal ervan moet specificeren en klik vervolgens op de knop "Start". Het programma zal het bestand compileren en opslaan met de extensie chm.

Aanbevolen: