Hoe De Netwerksnelheid Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Netwerksnelheid Te Verhogen
Hoe De Netwerksnelheid Te Verhogen

Video: Hoe De Netwerksnelheid Te Verhogen

Video: Hoe De Netwerksnelheid Te Verhogen
Video: How to make your Internet speed faster with 1 simple setting! New Method 2024, Mei
Anonim

Computers worden voornamelijk gebruikt om verbindingen te maken met het wereldwijde netwerk. De verkeerssnelheid kan variëren. Het past niet altijd bij internetgebruikers. Daarom gaan mensen op zoek naar allerlei manieren om de snelheid van het netwerk te verhogen. Dit kan op totaal verschillende manieren.

Hoe de netwerksnelheid te verhogen
Hoe de netwerksnelheid te verhogen

Noodzakelijk

Computer, internet

instructies:

Stap 1

Om deze taak te voltooien, moet u de poortsnelheid configureren. Ga hiervoor naar "Start" op uw computer. Selecteer het gedeelte "Configuratiescherm". Zoek het tabblad Systeem tussen alle beschikbare pictogrammen. Zoek en open het tabblad Hardware. Daar ziet u het item "Apparaatbeheer". Wanneer u de manager start, zoekt u de optie Poorten (COM of LPT). Klik op het plusteken. Er wordt een vervolgkeuzemenu geopend en selecteer Serial Port (COMI). Klik er met de rechtermuisknop op en er wordt een venster voor u geopend waarin u op de optie "Eigenschappen" klikt. Er verschijnt een venster op het scherm waar u naar het tabblad "Poortinstellingen" gaat. Stel in de kolom "Snelheid" het nummer 115200 in en klik vervolgens op de knop "OK". Op deze manier heb je de poortsnelheid geconfigureerd.

Stap 2

Bekijk welke poort uw modem gebruikt. Ga hiervoor naar de "Toolbar" en selecteer daar het item "Telefoon en Modem". Er wordt een venster voor u geopend waarin u naar het tabblad "Modems" gaat. Lees tegenover het modem de informatie over uw poort.

Stap 3

De volgende stap is het aanpassen van de bandbreedte van het kanaal. Ga hiervoor naar "Start". Klik op de knop Uitvoeren. Er gaat een raam voor je open. In de "Opdrachtprompt" is het woord zonder aanhalingstekens "gpedit.msc", en klik op "OK" om te bevestigen. Selecteer het tabblad Computerconfiguratie. Klik op het item "Administratieve sjablonen". Ga naar het "Netwerk" en open vervolgens de "QoS Package Manager". Klik op "Beperkte gereserveerde bandbreedte". Zoek in het geopende venster het tabblad "Parameter" en plaats daar een vinkje bij "Inschakelen". Stel in het venster "Bandbreedtelimiet" de waarde in op nul. Klik vervolgens op de knop "Toepassen" en bevestig "Ok".

Aanbevolen: